Written by

Tablet Alcatel Pixi 3, 10“: Tablet koji se transformiše u laptop

preporučujemo| Views: 367

Ako želite kupiti novi tablet obavezno uzmite u obzir Alcatel Pixi 3 od 10 inča jer vam otkrivamo zašto bi vaš izbor trebalo da bude baš ovaj tablet koga možete pronaći u ponudi kompanije m:tel.

Alcatel je u posljednje vrijeme predstavio zaista veliki broj zanimljivih uređaja kako među telefonima tako i među tabletima, a jedan od njih je Alcatel Pixi 3 tablet od 10 inča, koga možete pronaći u ponudi kompanije m:tel.

Platforma na kojoj radi ovaj tablet je Android 5.0 a moguće ga je koristiti i kao tablet i kao računar ako ga koristite uz odgovarajuću tastatauru.

Alcatel je kompanija koja se uglavnom fokusira na uređaje nižeg cjenovnog ranga koji su dostupni širokim narodnim masama, ali to nikako ne znači da kvalitet izostaje.

Ovaj konkretan model je veličine 10 inča i dolazi sa Android operativnim sistemom. Kao dodatak ovom tabletu dolazi i futrola sa tastaturom koja tablet za tren oka pretvara u mali laptop.

Kad je riječ o specifikacijama tu je IPS ekran sa rezolucijom od 1280×800, a pokreće ga MediaTek MT8127 Korteks A7 procesor. Pixi 3 tablet ima 1GB radne memorije i 16 GB interne memorije koja je nadogradiva pomoću microSD kartica. Prednja kamera ima rezoluciju od 2 megapiksela dok zadnja posjeduje senzor rezolucije 5 megapiksela.

Što se tiče dizajna može se reći da je u pitanju kompaktan uprkos svojoj veličini, ali ivice ekrana nisu preširoke zbog čega izgleda veoma elegantno.

Više informacija o ovom modelu tableta potražite na web stranici kompanije m:tel ili putem besplatnog info telefona 08005000.