Written by

Tehnologija vam pomaže da čitate brže

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 220

Zamislite kada biste mogli trostruko povećati brzinu čitanja. To znači da biste ovaj članak pročitali za svega par sekundi, a kraću knjigu za manje od sat vremena.

Zamislite koliko biste produktivniji bili, bilo na poslu ili fakultetu. Kada biste mogli proletjeti kroz radne dokumente ili školske udžbenike, ostalo bi vam mnogo više slobodnog vremena. Tri puta brže čitati od prosječne osobe – to bi mogla biti zaista veoma korisna vještina.

Paketi za učenje brzog čitanja koji su osvojili nagrade za 2018. godinu mogu učiniti da ta vještina postane stvarnost.

7 Speed Reading EX 2018

Ovaj set za učenje koristi razne interaktivne vježbe i metode treninga, te vam omogućuje da naučite čitati brže i razumijete više. Poput fitnes gedžeta, bićete u mogućnosti da pratite napredak kako budete povećavali brzinu čitanja. Set je dobitnik nekoliko nagrada, a od strane stručne literature opisan kao „Najobuhvatniji sistem brzog čitanja bilo gdje“.

Spreeder CX 2018

Ovo je više od običnog alata koji olakšava napredak u brzini čitanja. Jednostavno možete prenijeti e-knjigu, dokument ili sve što želite pročitati. Softver će ga prikazati na način koji pridonosi bržem čitanju smanjujući pokret očiju. Kombiujući ovu naprednu tehnologiju, s vašim treningom, možete apsolutno postati supermen za brzo čitanje.