Written by

Telefon nedjelje: HTC Desire 816

preporučujemo| Views: 355

Od 23. februara do 1. marta 2015. godine

 HTC Desire 816

Preporučujemo vam novi model HTC Desire 816 pametni telefon po najpovoljnijoj cijeni u BiH. Uz tarifu Moj Mix 50, može biti vaš po cijeni od samo 1 KM.

Idealna prilika za sve potencijalne fotografe, pa čak i one iskusnije. Glavni fotoaparat od 13 megapiksela i prednji fotoaparat od 5 megapiksela osiguravaju slike visoke rezolucije s obje strane.

Snimite HD slike u pokretu s ugrađenim alatima za uređivanje i dijeljenje te kombinujte rezultate za prikaze iz više uglova. Fantastičan dizajn, ogroman HD prikaz od 5,5 inča, dva prednja zvučnika, prilagođeni prikazi informacija u stvarnom vremenu te četverojezgreni procesor čine ovaj telefon pametnim telefonom vrlo dobre vrijednosti. HTC Desire 816 bi mogao biti privlačan svim ljubiteljima velikih zaslona. Lagan i kompaktan zgodan je za nosanje uokolo. Aduti su mu odličan ekran, vrlo dobre performanse i fluidni meni.
Detaljnije informacije o cijenama i tarifnim modelima za privatne korisnike možete naći ovdje, a za više informacija o cijenama i tarifama za poslovne korisnike kliknite ovdje.