Written by

Telefon nedjelje: LG L70 Dual SIM

preporučujemo| Views: 72

lg-l70-dual-simOve sedmice naša preporuka je LG L70 Dual SIM. Riječ o sasvim solidnom modelu, 4.5-inčnom Androidu. Uz svoju povoljnu cijenu ovaj telefon nudi prilično veliki ekran, solidan dizajn i KitKat Android.

Uz ugovor od 24 mjeseca i uz tarifu Moj Mix 30 ovaj telefon u m:tel ponudi stoji samo 1 KM (sa PDV-om), a u posebnoj ponudi koja traje do kraja jula 2015. godine, za sve one koji se odluče za prelazak sa prepaida na postpaid može se pronaći po još povoljnijim cijenama.

Potpuno novi LG L70 osmišljen je za one koji se žele pokazati u najboljem izdanju. Zbog stanjenog kučišta iz jednog komada i svog oblika, telefon odlično leži u ruci . Izgled ovog uređaja dobija dodatan sjaj uz metalik detalje. Upravo je ovaj dizajnerski zahvat zaslužan za atraktivan, premium utisak koji uređaj ostavlja.

Zabavna i praktična funkcija Knock Code™ po prvi je put dostupna u cijeloj L seriji LG telefona. Pripremite se za kucanje i tapkanje i obogatite stilom svaki životni trenutak!

Antutu Benchmark za ovaj telefon je dobacio do 12704 što je vrlo dobar rezultat.

Za one zahtjevnije m:tel nudi i opciju sa duplom SIM karticom. Dual SIM je odlična opcija za dovođenje u ravnotežu posla i privatnog života. Koristeći ovu pogodnost možete odabrati različiti tip zvona za svaku SIM karticu, kako biste odmah prepoznali ko vas zove.

Za više informacija posjetite m:tel web shop.