Written by

Telefon nedjelje: LG L80

preporučujemo| Views: 100

 

LG_L80

LG L80 zadiviće vas velikim ekranom i modernim dizajnom. U poređenju sa drugim uređajima u klasi, LG L80 nudi uživanje u najširem ekranu od 5.0 inča.

Opcija Quick Window omogućava vam direktan pristup ekranu i pregled obavještenja bez potrebe za otvaranjem poklopca. S Plug & Pop funkcijom telefon intuitivno prikazuje ikone funkcija koje zahtijevaju slušalice ili kablove, olakšavajući brže pokretanje željene aplikacije. Funkcija Capture Plus™ omogućuje snimanje cijelog članka ili recepta za kasnije. To znači da možete spremiti sav sadržaj internetske stranice, a ne samo ograničeni dio koji je vidljiv na ekranu . Uz opciju za brzo snimanje možete pokrenuti kameru dužim pritiskom na (-) tipku za jačinu zvuka u stanju mirovanja (vrijedi i za modele sa stražnjom i bočnom tipkom).

Sa LG L80 smartfonom uživajte u snažnom 1.2 GHz dvojezgrenom procesoru koji omogućuje brzo izvršavanje svih biranih zadataka bez zastajkivanja, a uz pomoć snažne 2,540mAh baterije u briljantnom prikazu možete uživati cijeli dan.

Uz tarifu Moj Mix 35 ovaj telefon može biti vaš već po cijeni od 1 KM (sa PDV-om).

Za sve one koji se odluče da do 31. jula pređu sa prepaida na postpaid ovaj sjajni telefon mogu dobiti po još povoljnijim cijenama. Za više informacija o aktuelnoj kampanji posjetite prodajno mjesto m:tel-a.

Za ostale cijene i tarife posjetite web shop m:tel-a.

Telefon dostupan do isteka zaliha.