Written by

Telefon nedjelje: LG Magna Dual SIM

preporučujemo| Views: 140

LG Magna Dual Sim
LG Magna Dual SIM
dolazi iz nove linije smart telefona srednje klase kompanije LG Electronics i namijenjen je korisnicima koji žele solidne performanse po razumnoj i pristupačnoj cijeni.

U m:tel ponudi ovaj android telefon, sa mogućnošću korišćenja dvije SIM kartice, možete kupiti po cijeni već od 1 KM (sa PDV-om) u Moj Mix tarifnim paketima, uz ugovor od 24 mjeseca.

LG Magna, što na latinskom znači “veliki”, pametni telefon posjeduje in-cell ekran osjetljiv na dodir, dijagonale 5 inča, sa blagim zakrivljenjem radijusa 3.000 mm i rezolucije 1280×720 piksela. Težak je svega 137 g, a u m:tel ponudi dostupan je u bijeloj i titan boji.

Od karakteristika koje bismo posebno izdvojili za ovaj odlični telefon, sigurno su: chipset Mediatek MT6582 -H502 CPU sa 1.3 GHz četverojezgrenim procesorom, 1 GB RAM-a te 8 GB memorije.  Pokreće ga Android Lollipop 5.0.1 operativni sistem i baterija od 2.540 mAh, koja omogućava da telefon funkcioniše tokom cijelog dana, čak i pri intezivnom korišćenju.

LG Magna posjeduje glavnu kameru od 8 MP i prednju od 5 MP, a poput premijum LG uređaja posjeduje opciju Gesture Shot, koja omogućava lako i kvalitetno pravljenje selfie fotografija.

Kako je pred nama vrijema slavlja, veselja i darivanja, predlažemo vam da svratite do najbliže m:tel poslovnice i izaberete nešto iz raznovrsne ponude telefona vodećih svjetskih proizvođača po povoljnim cijenama i svojim najmilijima uljepšate novogodišnje praznike.