Written by

Telefon nedjelje: Microsoft Lumia 640 Dual SIM

preporučujemo| Views: 183

Microsoft Lumia

Na početku nove godine preporučujemo vam Microsoft Lumiu 640 Dual SIM.

S odličnom cijenom u našim MojMix tarifnim paketima, te performansama i vrlo dobrom kvalitetom izrade nalik na flagship telefone Lumia 640 je definitivno best buy uređaj.

Microsoft Lumia 640 posjeduje 5-inčni HD ekran osjetljiv na dodir, sa sada već standardnim ClearBlack premazom koji pruža duboku crnu boju, te odličan kontrast na IPS LCD ekranu. Pored toga, zaštićen je Gorila staklom treće generacije i pruža solidnu rezoluciju od 1280×720 piskela.

Ovaj model telefona kompanije Microsoft je po dizajnu sličan svome prethodniku, Lumii 630, samo što je veći i pruža lijep osjećaj držanja telefona u ruci. Kvalitetne je izrade, poprilično tanak (8,8 mm) i težak svega 145 g.

Lumiu 640 pokreće Quad-core Snapdragon procesor koji radi na 1,2 GHz, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije, uz mogućnost proširenja memorije do 128 GB. Napaja se Li-on baterijom veličine 2500 mAh, a koristi Windows Phone 8.1 operativni sistem koji je moguće nadograditi na Windows 10.  Posjeduje glavnu kameru od 8 MP uz dinamički blic i auto HDR uz unaprijed učitanu Lumia kamera aplikaciju, te sekundarnu kameru od 1 MP.

Ukoliko želite na jednom telefonu koristiti dva broja i na taj način biti dostupni svim prijateljima i saradnicima, upravo vam Lumia 640 pruža tu mogućnost uz opciju korišćenja dvije SIM kartice, identifikaciju poziva na čekanju i preusmjeravanje poziva između SIM-kartica.

Ovaj telefon je hit zbog svog perfektnog kvaliteta izrade, izmjenjivih maski u bojama, odličnog Windows Phone iskustva korišćenja, ali i zbog povoljne cijene.

Za detaljniji uvid u našu ponudu, cijene i specifikacije Microsoft Lumia 640 Dual SIM telefona, ali i ostalih proizvoda iz naše ponude, posjetite m:tel najbliže prodajno mjesto ili m:tel web shop