Written by

Telefon nedjelje: Sony Xperia Z3

preporučujemo| Views: 97

od 09. do 15. februara 2015.

z3

Preporučujemo vam novi model Sony Xperia Z3 pametnog telefona po najpovoljnijoj cijeni u BiH. Uz tarifu Moj MIx VIP, Xperia Z3 može biti vaš po cijeni od samo 1 KM.

Xperia Z3 dolazi kao unaprijeđena Xperia Z2, uz napomenu da je sada izmijenjen dizajn, čime je znatno poboljšana ergonomija samog uređaja. Iako se na prvi pogled ne razlikuje od svog prethodnika, Xperia Z3 ipak donosi osvježeni i efektniji dizajn.

z3_a

Ivice ovog modela primjetno su tanje s lijeve i desne strane ekrana. Ništa manje važan nije ni novi metalni okvir, čime se prethodnik Z2 nije mogao pohvaliti. Ovome treba dodati i to da je uređaj težak 152 grama, a tanak je svega 7,2 milimetra, što ga čini i lakšim i tanjim u odnosu na starijeg brata Z2. S Xperiom Z3 ne možete pogriješiti. Nudi  sve što je u ovom trenutku na tržistu dostupno, kvalitetom se ne razlikuje od konkurenata, a dolazi i u kućištu otpornim na vodu, što od konkurencije ima jedino još Samsung.

Detaljnije informacije o cijenama i tarifnim modelima za privatne korisnike možete naći ovdje, a za više informacija o cijenama i tarifama za poslovne korisnike kliknite ovdje.