Written by

Telefon nedjelje: ZTE Blade A460

preporučujemo| Views: 135

ZTE-Blade-A460

Ove sedmice vam iz m:tel ponude preporučujemo ZTE Blade A460, pametni telefon srednje klase, odličnih performansi i izuzetno povoljnih cijena.  U većini Moj Mix tarifnih paketa možete ga naći po cijeni već od 1 KM sa PDV-om.

Na prvi pogled, ZTE Blade A460 izgleda dosta obično sa 5 inčnim crnim ekranom, međutim, kada je uključen, pojedini elemanti i opcije telefona, čine ukupan dizajn dinamičnim, dok notifikacije led lampica izgledaju prilično dekorativno.

Telefon je dizajniran sa blago zaobljenim ivicama, dimenzije su mu 145.5×72.8×9.4mm, a težak je 165 g. Upravo zbog svoje veličine ugodan je za držanje u ruci, ali i jednostavan za upravljanje samo jednom rukom.

Ekran nudi dobar i širok ugao koji će obezbjediti jasnu sliku gdje god da se nalazite. Takođe, ima impresivnu opciju podešavanja osvjetljenja, precizan kontrast i dobru zasićenost boja, što je odlično za gledanje fotografija i video snimaka.

Ovaj pametni telefon radi na operativnom sistemu Android 5.1, a pokreće ga Qualcomm MSM8909 Quad-core 1.1 GHz CPU sa 1 GB RAM i 8 GB ROM,  omogućavajući nesmetan rad većine aplikacija, uz pomoć 2200mAh baterije. Blade A460 ima 5 MP primarnu kameru sa blicem i 2 MP prednju tvz. Selfy kameru. Upravo brza aktivacija kamera, kvalitetne fotografije, odlične performance, ali i pristupačna cijena zadovoljiće zahtjeve mladih ljudi, tinejdžera i studenata.

Više detalja i informacija o telefonu i cijenama pogledajte na Webshopu.