Written by

Telefoni koje s nestrpljenjem očekujemo ove godine

iza ugla, mobilni svijet| Views: 221

Prema prvim najavama, 2019. godina će biti zaista bogata kad su u pitanju novi modeli telefona i svi veći proizvođači pripremaju zaista impresivne modele za ovu godinu, a mi smo za vas izdvojili one koje sa nestrpljenjem iščekujemo.

Samsung Galaxy S10 i sklopivi telefon

Telefon koji se iščekuje već duži niz godina je sigurno sklopivi telefon iz Samsunga, a prema prvim informacijama trebalo bi da se pojavi u prvoj polovini ove godine.  Pored sklopivog telefona, Samsung će sasvim sigurno lansirati i Galaxy S10 koji bi trebalo da ima Infinity-O display i mnoštvo drugih specifikacija o kojima se već pisalo.

Huawei P30 i sklopivi telefon

Kad je u pitanju kompanija Huawei, planirano je da se ove godine u prvoj polovini lansira najnoviji model iz P serije, kao i prvi sklopivi telefon ove kompanije. Datumi, bar kad je telefon na sklapanje u pitanju još uvijek nisu poznati, a nagađa se da bi se to moglo desiti na MWC 2019.

Kad je u pitanju P30 model telefona sasvim je izvjesno da će on ugledati svjetlost dana već u martu.

Honor View 20 i Honor 8A

Honor View 20 bi na tržištu trebalo da se pojavi već u drugoj polovini januara, a onjegovim specifikacijama se manje-više sve zna. To je jedan od prvih telefona koji će imati punch hole displej što bi trebalo da bude jedan od vodećih trendova ove godine. Posebno se izdvaja i baterija jačine 4,000 mAh kao i jedinstven dizajn. Honor će ove godine lansirati i novi model srednje klase Honor 8A koji bi trebalo da se pojavi u aprilu.

Sony Xperia XZ4, Xperia XZ4 Compact, XA3, XA3 Ultra

Kompanija Sony nije lansirala novi model telefona još od XY i XA modela i zato ove godine očekujemo zaista mnogo. Postoji mogućnost da se pojavi Xperia XZ4 kao i XZ4 Compact, a predviđa se da će javnosti prvi put bit prikazan u februaru na MWC 2019. Po svemu sudeći Sony će ove godine izbaciti i nove modele srednje klase kao što su XA3 i XA3 Ultra.

LG G8 Thinq i LG slopivi telefon

Već smo u nekoliko navrata pisali kako prethodna godina za kompaniju LG nije bila najuspješnija bar kad su mobilni telefoni u pitanju i prema prvim najavama ove godine će se potruditi da o promijene. On planiraju lansirati novi model G8 Thinq, a pojaviće se i prvi sklopivi telefon pod LG imenom.