Written by

Telefoni koje s nestrpljenjem očekujemo ove jeseni

iza ugla, mobilni svijet| Views: 249

Možemo sa sigurnošću reći kako će ova jesen biti prilično uzbudljiva kad su u pitanju noviteti iz svijeta mobilne telefonije, a mi vam otkrivamo sve telefone koje zaista sa nestrpljenjem očekujemo. 

LG V40

Najnoviji fablet kompanije LG, čije kodno ime je Storm uskoro treba da ugleda svjetlost dana, a sudeći prema informacijama koje su poznate, sigurno će donijeti neka pozitivna iznenađenja. LG V30 impresionirao nas je prošle godine, a ne sumnjamo da će isto uraditi i njegov nasljednik. Šuška se da će imati triple rear kameru i moštvo impresivnih funkcija.

Google Pixel 3

Svi sa nestrpljenjem očekuju novi uređaj kompanije Google za koga je najavljeno da sprema mnoštvo iznenađenja za taj 9. oktobar kada je planirano zvanično predstavljanje. Priča s eda će pored standardne verzije, isti dan biti predstavljena i XL verzija telefona.

Huawei Mate 20

Kompanija Huawei nas je već oduševila novom P20 serijom, a ne sumnjamo da će učiniti isto i sa Mate serijom koja treba da bude zvanično predstavljena polovinom ovog mjeseca. Telefon će imati novi Kirin 980 procesor kao i najnoviji čip za vještačku inteligenciju. Već je objavljeno kako će se na poleđini telefona moći puniti bežične slušalice, a vjerujemo da je to samo jedna u nizu novih funkcija.

Honor Magic 2

Ove jeseni stiže nam i Honor Magic 2 što je nagoviješteno na IFA sajmu koji je održan u Berlinu. On će sadržati Kirin 980 7nm procesor kao i odnos ekrana i tijela telefona od 100%. Ostale specifikacije uključuju 40W magični punjač i zaštitu od 15 sojeva.