aplikacija po izboru

Written by

Teško koristite telefon jednom rukom? Ova je aplikacija za vas!

moj android| Views: 87

aplikacija po izboru

Sve veći ekrani pametnih telefona imaju svojih prednosti, ali isto tako i mana, posebno kada je u pitanju korištenje telefona jednom rukom, jer u tom slučaju nije uvijek baš lako doći do željene ikonice na displeju.

Za one koji preferiraju korištenje samo jedne ruke kada je riječ o smartfonima, ili jednostavno imaju male ruke, imamo dobru vijest, a ona se zove Lazy Swipe.

Riječ je o besplatnoj aplikaciji koju možete pronaći u Google Play prodavnici, a Lazy Swipe je dizajnirana tako da što jednostavnije koristite cijeli ekran vašeg Androida jednom rukom.

U zavisnosti kojom rukom češće koristite vaš telefon, Lazy Swipe možete postaviti u lijevi ili desni ugao ekrana, a aplikacija je veoma korisna za veliki broj stvari, među kojima su i aplikacije kojima često pristupate.

one hand app

Lazy Swipe možete koristiti i za pronalaženje ili otvaranje novih instaliranih apllikacija, ali i aplikacija koje ste nedavno koristili. Takođe, aplikacija pruža i mogućnost kontrole Wi-Fi i Bluetooth opcije.

Lazy Swipe je nedavno dobila i ažuriranu verziju, a sa njom i nove funkcije, pa je čak optimizovana i za manju potrošnju memorije. Ukoliko želite da provjerite kako će ova aplikacija pokazati na djelu, možete je preuzeti ovdje.