Written by

Tesla 6.4. Lite – telefon po mjeri korisnika

mobilni svijet, u žiži| Views: 434

U potrazi ste za novim telefonom, ali niste sigurni šta vam tačno treba? Razmislite o modelu Tesla 6.4 Lite – pristupačnom telefonu koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Bilo da tražite dobru kameru, procesor koji će raditi bez kočenja ili bateriju koja će pratiti vaš dnevni tempo – ovaj telefon iz Tesline proizvodnje u potpunosti balansira sve korisničke zahtjeve. Uz sve ovo telefon ima i jednoslojni In-Cell HD+ ekran veličine 5.5 inča koji je postavljen direktno na matičnu ploču telefona. Upravo to omogućava kristalno jasnu sliku, brže reagovanje na komande, a gejmerima posebno igarčko iskustvo koje je sada realističnije i mnogo zabavnije.

Telefon se prosto nikada neće umoriti. Uz MediaTek 6739 Quad-Core procesor troši se manje baterije, a zahtjevne aplikacije se lakše pokreću. Baterija kapaciteta 2.700 mAh obećava da se telefon neće umoriti prije vas. Uređaj radi na operativnom sistemu Android 8.1 Oreo koji garantuje bolje performanse, brži rad aplikacija, efikasnije upravljanje podacima, ali i stalnu bezbjednosnu zaštitu i brojne druge pogodnosti.

Još jedna od prednosti jeste što Tesla Smartphone 6.4 Lite ima Google sertifikat koji mu osigurava dostupnost najboljih aplikacija. Hybrid SIM slot vam omogućava da istovremeno koristite dvije Nano SIM kartice ili kombinaciju Nano SIM i Micro SD memorijske kartice.

Mnogima je, ipak, kamera najvažnija. Na zadnjoj strani uređaja nalazi se dualna – glavni objektiv kvaliteta 8 MP i pomoćni od 0.3 MP. Prednja kamera od 5 MP dolazi sa blicem koji će pomoći da pravite bolje selfije, uz maksimalnu rezoluciju od 2590x1944px, a obje kamere rade Full HD video snimke.

Tesla Smartphone 6.4 Lite izrađen je od izuzetno jake legure stakla i plastike, prekrivene osmoslojnim emajlom, što pomaže da uređaj duže izgleda „kao nov“. Čak i poslije cijelog dana nošenja u torbi, na telefonu nećete naći ni jednu ogrebotinu.

Tesla Smartphone 6.4 lite, skrojen po mjeri korisnika, može biti vaš po cijeni od samo 1 KM uz preporučenu tarifu Pretplata: M+.

Detalje saznajte na prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 080050000 ili putem sajta  www.mtel.ba.