Written by

Tesla 9.1 Dual SIM samo za izbirljive

preporučujemo| Views: 190

 

Tesla  9.1 pametni telefon u elegantnom kućištu je idealan izbor za sve kojima je važan svaki detalj i koji žele samo najbolje. Ovaj telefon nudi moćni procesor koji je u savršenom skladu sa radnom memorijom velikog kapaciteta, fotografije vrhunskog kvaliteta, zavidan nivo autonomije, te potpuni multimedijalni doživljaj i još mnogo toga.

Slika na ovom telefonu izuzetno je oštra, zahvaljujući LTPS ekranu ekranu od 5,5 inča i rezoluciji od 1080p. Boje su raskošne, a za automatsko podešavanje kontrasta ovaj model koristi MiraVision tehnologiju, kao i GFF Full Lamination rješenje za odličnu vidljivost na jakoj svijetlosti, te Eye protection opciju koja smanjuje zamor očiju.

Sa telefonom Tesla 9.1 možete praviti fotografije kakve su prije bile rezervisane za vlasnike profesionalnih fotoaparata. Naime, na zadnjoj strani telefona nalaze se dvije kamere od 13 i 2MP pa uz Dual cameras tehnologiju, moguće je snimiti dvije pozicije iste scene – pri čemu će objekat u fokusu biti izoštren, a pozadina zamućena. Prednja kamera od 8MP odlična je za selfie fotografije.

Ovaj telefon pokreće 64-bitni MT6750 procesor sa 8 jezgara, a u skladu sa njim je 4GB RAM-a, dok je za čuvanje podataka predviđeno 64GB prostora. Tesla 9.1 koristi senzor otiska prsta za sigurnosnu identifikaciju, a može se pohvaliti baterijom od 3.000mAh, dok Quick Charge podrška obezbeđuje izuzetno brzo punjenje jer se za sat vremena baterija ovog telefona napuni na 50 odsto.

Ostale karateristike i cijenu Tesla Smartphone 9.1 pogledajte u Webshopu.