Tesla Tablet L7.1 sjajan za selfije

tesla-2

Tesla Tablet L7.1 kompaktan je uređaj, jednostavan za upotrebu. Namijenjen je manje zahtjevnim korisnicima koji žele brzo i kvalitetno pretraživanje interneta i neometan rad, lako čitanje i gledanje video sadržaja, a uređaj je pogodan i za pravljene sjajnih selfija.

MediaTek 8163 procesor sa četiri jezgra obezbjeđuje brzo pretraživanje interneta, dok napredni Bluetooth BT4.1 omogućava brzu i energetski štedljivu razmjenu informacija sa drugim tabletima, telefonima, računarima, printerima i foto aparatima.

Tesla Tablet L7.1 zgodan je i za slikanje selfija, jer su u njega integrisane dvije kamere rezolucije od 2 MP, jedna sa prednje, a jedna sa zadnje strane uređaja. Takođe, kamere su pogodne i za fotografisanje svega onog što korisniku može olakšati svakodnevicu, npr. važnih zabilješki ili podsjetnika.

Tablet dolazi uz ekran od 7 inča sa HD rezolucijom slika, a pokreće ga 1.3 GHz Quad Core procesor, uparen sa 1 GB RAM, te 8 GB interne memorije. Ona se može dodatno proširiti putem microSD kartica kapaciteta do 32 GB.

Tesla Tablet L7.1 posjeduje i pametnu bateriju sa ekonomičnom kontrolom potrošnje, opciju pametnog zaključavanja, te opciju “Data Saver” za racionalnu potrošnju podataka. Radi na operativnom sitemu Android, njegovoj 7.0 Nougat veziji.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se