Written by

Tesla Tablet L8.1: Sve što vam treba od tableta

moj android| Views: 70

tesla

Ako razmišljate o kupovini novog tableta, ograničeni ste budžetom, a ne želite kupiti nešto što će se pokvariti nakon par mjeseci, naša topla preporuka vam je Tesla Tablet L8.1 koji će vam za nešto manju cijenu obezbijediti sve što vam je neophodno od jednog ovakvog uređaja.

Popularizacija tableta je porasla jer je ljudima jednostavno previše komplikovano da sa sobom uvijek nose laptop, telefon je previše mali, a jednostavno uvijek žele biti konektovani. Kompanija Tesla je nedavno lansirala Tesla Tablet L8.1 koji korisniku nudi apsolutno sve što mu je potrebno.

Uređaj je veoma kompaktan, malo je manji od sveske A5 formata i težak je samo 366 grama. Kućište koje je izrađeno od aluminijuma te tanak profil mu daju zaista luksuzan izgled. Ekran je veličine 8 inča i veoma je jednostavan za upotrebu te savršeno leži u rukama. Slika ne gubi na kvalitetu iz bilo kog ugla da ga gledate što je jako važno za ovekve uređaje. Ovaj tablet radi na MediaTek MT8163 čprocesor ima 1GB RAM-a i bateriju kapaciteta 3600 mAh.