Written by

Tesla TV Series 6: Tri modela televizora budućnosti

m:ovo m:ono| Views: 494

 

tesla

Nakon uspješne linije Tesla tableta, kompanija “ComTrade” predstavila je i liniju televizora. Naime, Tesla TV Series 6 dostupna je u tri modela: 32-inčni Tesla TV J32E601B1, 39-inčni Tesla TV J39E601B1 i 50-inčni Tesla TV J50E602B1.

Uz atraktivan dizajn, kvalitetnu izradu, tanak profil, Dolby surround zvuk, čistu sliku, neophodne konekcije, te eleganciju i pouzdanost, ovi TV prijemnici su proizvedeni po svjetskim standardima kvaliteta.

Tesla televizori iz serije 6, pored klasičnih funkcija, korisnicima omogućavaju da se povezuju sa mobilnim uređajima putem Wi-Fi veze, da pretražuju internet, budu aktivni na društvenim mrežama, te provjeravaju online prodajne ponude.

Korisnici se mogu i igrati uz pomoć aplikacija učitanih sa Opera TV Storea, a uz to i snimati omiljene programe i zabavljati se sadržajima sa kućnog kompjutera i mobilnih uređaja.

Tesla televizori mogu se pohvaliti ultra HD ekranom sa 4K rezolucijom, naprednom smart tehnologijom i panelima visoke klase. Izuzetan kvalitet slike popraćen je tehnologijom koja poboljšava čak i starije video materijale.

Kao neprolazna vrijednost ove linije televizora ističe se srebrni premijum dizajn, metalno kućište i pristupačna cijena, za najraznovrsniju zabavu koju savremeni televizor može da pruži potencijalnom kupcu.