Written by

Tinder sprema verziju za poznate

moj android| Views: 125

tinder

Prema pisanju tehnoloških portala, kompanija Tinder je  počela sa pripremama za tajnu verziju svoje popularne aplikacije. Ovu verziju moći će vidjeti samo članovi koji dobiju lični poziv, a usluga će biti rezervirana samo za one poznate i uticajne. Tačnije, to će biti osobe koje su slavne, bogate, uspješne, ali i lijepe i zgodne.

Ovo je novi pokušaj Tindera da privuče poznate, jer su 2014. godine već uveli verifikovane profile za slavne osobe. Navodno su ti ljudi imali problema da nađu partnera, jer je malo ko vjerovao da su to zaista oni. Tokom prošle godine saznalo se kako Tinder uveliko prikuplja podatke o svojim korisnicima. Iako je priča ubrzo zaboravljena, sada je ponovo aktuelna tvrdnjom kako je Tinder pokrenuo zatvorenu verziju platforme pod imenom “Tinder Select”. Riječ je o najpopularnijim članovima ove mreže koju čine VIP osobe, a kojima je Tinder još ranije uručio pozivnicu. Postoje dva načina da se dođe do Tinder Selecta -preko poziva ili preko postojećeg uticajnog člana.

Ovu mrežu inače koriste poznati i slavni, kojima je omogućeno da upoznaju slične sebi, a sada bi postupak traženja odgovarajuće osobe mogao biti još jednostavniji i brži.