Written by

TrackR, uređaj koji pronalazi izgubljene stvari

m:ovo m:ono| Views: 285

trackr

Parkirali ste se u garaži tržnog centra, završili sa kupovinom i sada se ne možete sjetiti gdje ste tačno ostavili auto? Umjesto da panično jurite naokolo neka vaš problem riješi uređaj TrackR.

Startup kompanija TrackR iz Kalifornije je kreirala ovaj sićušni gedžet koji će vam pomoći da za samo nekoliko sekundi pronađete ono što tražite. Sve što treba da uradite jeste da na svoj smartphone instalirate aplikaciju TrackR, a sam uređaj stavite ispod sjedišta u autu, na ključeve, laptop, u novčanik ili nešto drugo što nikako ne želite izgubiti. Kad krenete u potragu otvorite softver, kliknite na ikonicu “Izgubljeni predmet” i uskoro ćete dobiti tačne koordinate gdje se nalazi vaš TrackR.

Najbolje od svega je to što ovaj mali uređaj možete staviti i na ogrlicu vašeg kućnog ljubimca kako biste ga što lakše pronašli kada vam u šetnji odluta u nepoznatom pravcu.

Takođe, zbog svog dizajna i mogućnosti da se zakači za donju stranu laptopa ili ispod biciklističkog sjedišta, ovaj uređaj može da posluži i kao dobar sistem zaštite od krađe i brzog pronalaženja stvari koje su prilično često na meti lopova.