Written by

Treća sezona “Žena sa Dedinja” na kanalu RTRS

m:tel IPTV| Views: 92

RTRS, svakog dana u 20.10 časova

Žena sa Dedinja

Kanal RTRS vam donosi nove avanture četiri drugarice sa Dedinja: Čarne, Klare, Valerije i Alise. Ove dame žive u najelitnijem kraju Beograda i iako se čini da bi im život trebao biti med i mlijeko, daleko je od toga.

Čarna je žena pop pjevača Martina Malbaše koji se proslavio nakon učešća na “Beoviziji”, ali nikako ne može da se vrati na put stare slave. Martin već dugo priprema veliki povratak na muzičku scenu i krije od Čarne da imaju velike dugove. Pored Čarne glavne junakinje su i advokatica iz stare advokatske porodice Klara, domaćica Valerija i vajarka Alisa.

Treća sezona donosi velika uzbuđenja za sve četiri drugarice. Čarna je postala majka i sve podređuje majčinstvu, a Martin se osjeća zapostavljeno. On se nađe pred mnogim iskušenjima, kako na ljubavnom tako i na prijateljskom planu. Valerija prolazi kroz iskušenja druge vrste nakon svog razvoda od Ivana. Ona mora nastaviti sa svojim životom, ali to joj pada veoma teško zato što je osjetljivija nego obično. Ipak, simpatična Valerija će uvijek pronaći način kako da riješi teške životnje situacije. Alisa je i dalje slobodnog duha kao i ranije. Traži svoju srodnu dušu, ali teško joj je da pronađe onog koji će ju uvjeriti da joj nije bolje samoj. Klara se u ovoj sezoni posvećuje svom odnosu sa kćerkom, a ulazi i u niz riskantnih poslovnih poduhvata za koje njene drugarice ne znaju.

Uzbudljiva domaća serija “Žene sa Dedinja” svidjeće se svim ljubiteljima američke serije “Očajne domaćice”. U glavnim ulogama se pojavljuju Anđelka Prpić, Dragan Mićanović, Irina Mičijević i Lena Bogdanović.