Written by

Treći finalisti takmičenja „Gas do daske” iz Bijeljine

m:vijesti| Views: 93

IMG_9868 (Large)

U organizaciji kompanija m:tel i Sony, u Bijeljini je, u četvrtak, 30. oktobra, održan treći dan Traffic Racer takmičenja pod nazivom „Gas do daske”. U samom centu ovog grada, u tržnom centru Emporium, okupio se veliki broj takmičara koji su pokazali svoje umijeće u vožnji virtuelnih automobilskih trka.

Treći dan kvalifikacija u Bijeljini, donio nam je još dva finalista ovog takmičenja. Za vrijedne nagrade, koje je obezbijedila kompanija Sony, boriće se Marko Simeunović i Vasilije Josipović.

Marko i Vasilije su se veoma obradovali finalu jer su se zajedno spremali za „Gas do daske”.

Marko nam je priznao da je daunlodovao Traffic Racer igricu na svoj pametni telefon odmah nakon što je čuo za takmičenje: ,,Od ponedjeljka igram ovu igricu, te sam je igrao svaki dan po malo i tako sam se i pripremao, te me nije iznenadio plasman u finale”.

Vasilija raduje put u Banjaluku, upravo iz razloga što putuje sa prijateljem Markom, te nam je rekao ako slučajno ne osvoje nagradu, ovo će za njih svakako biti veoma zabavan izlet, ,,Ja se nisam baš spremao kao Marko, ali sam Traffic Racer igricu igrao cijeli jedan dan, što se u konačnici i isplatilo”.

Posljednji dan kvalifikacija će biti održan u subotu, 1. novembra, u Doboju u Tržnom centru Bingo sa početkom u 14.00 časova.

Veliko finale biće organizovano u Banjaluci, 5. novembra, kada će se finalisti takmičiti za vrijedne Sony nagrade. Najuspješniji takmičar u finalu će osvojiti odlični Sony Xperia E1 pametni telefon. Drugoplasirani takmičar osvojiće wireless slušalice Sony RF-811, a za treće mjesto tu su Sony slušalice MDR ZX100.