Written by

Tri jednostavna načina za prebacivanje fotografija sa telefona na računar

kako? lako!| Views: 6420

Želite prebacite slike sa mobilnog telefona na računar, ali nikako da savladate tu tehniku? Postoji mnoštvo načina da to uradite, pa možete koristiti MMS, USB kabl, memorijske kartice i još mnogo toga. U zavisnosti od vašeg telefona i vaših resursa, određene metode mogu biti jednostavnije od drugih. U svakom slučaju, veće je uživanje gledati vaše fotografije napravljene telefonom na mnogo većem ekranu. Donosimo vam tri jednostavna načina za prebacivanje fotografija sa telefona na računar.

USB kabl

USB kabl

Uz većinu telefona dolazi i USB kabl, koji omogućava fizičko povezivanje telefona sa računarom. Povežite pomoću njega telefon i računar, te obratite pažnju da vaš telefon mora biti uključen. Uđite u “My Computer” i otvorite fajlove vašeg telefona na isti način na koji otvarate bilo koji drugi drive vašeg računara. Fotografije se obično nalaze u folderu “My Pictures”, a kada ih locirate, jednostavno ih prevucite na desktop ili iskopirajte u neki drug folder računara.

Sinhronizacija

Sinhronizacija

Sinhronizujte telefon sa računarom i vaše fotografije će se automatski prebacivati na računar kada to učinite. Dovoljno je da odete na “Photos” aplikaciju, otvorite “Settings” i zatim “Auto Backup”.

Google Drive

Google Drive

Takođe, možete otvoriti aplikaciju Google Drive, zatim upload-ovati fotografije, a zatim ih preko računara preuzeti sa Google Drive naloga, koji ćete svakako automatski imati otvoren onog trenutka kada napravite i Gmail adresu. Štaviše, pomoću Google Drive-a na ovaj način možete prebacivati i ostale tipove dokumenata.