Written by

Tri najvažnije prednosti nove Open platforme

m:tel IPTV| Views: 55

open iptv

Open usluga kompanije „m:tel“ svojim korisnicima nudi široku lepezu kanala sa bogatim sadržajem. U današnjem tekstu vam predstavljamo tri najvažnije prednosti nove Open platforme zahvaljujući kojoj više nikad nećete propustiti film, seriju ili emisiju koje volite.

Prva stvar po kojoj je nova Open platforma specifična jeste „Gledaj propušteno“ u okviru TV vodiča. Zbog mnogobrojnih obaveza niste stigli pogledati novu epizodu vaše omiljene serije? Nema potrebe da se nervirate zato što pomoću TV vodiča možete pokrenuti sadržaje koji su već završeni. Jednostavno izaberite opciju „Gledaj propušteno“. U cijeloj priči najbolje je to što program možete vratiti i do 72 sata unazad.

Na TV – u je upravo počeo film koji ne želite propustiti, a baš u tom trenutku je vaša beba zaplakala? Ne brinite se zato što u novoj Open platformi možete pauzirati svoj TV. Sve što trebate uraditi jeste da pritisnete dugme „Play/Pause“ i tako ćete zaustaviti program. Kada sjednete da pogledate film do kraja, možete ga čak i premotavati unazad ili unaprijed.

Treća prednost nove Open platforme je u tome što možete snimiti sadržaj koji nećete moći gledati u vrijeme njegovog prikazivanja. Jednostavno u TV vodiču izaberite opciju „Snimanje sadržaja“ koji ćete moći gledati sve dok ga ne izbrišete.