Written by

TV HISTORY: Sedma sezona Borbe za skladišta

m:tel IPTV| Views: 397

Utorkom od 17. marta u 21.00 čas

history kanal

“Borbe za skladišta” prati četiri tima strastvenih istraživača napuštenih skladišta koji putuju Kalifornijom u potrazi za potencijalnim „blagom“, odnosno vrijednim predmetima na koje su ljudi jednostavno – zaboravili.

U većini slučajeva stanovnici SAD-a nemaju naviku da čuvaju stvari u podrumima, nego u iznajmljenim skladištima. Ukoliko zaborave državi ili gradu da plate neku ratu za najam, njihova skladišta odlaze na aukciju. Tada nastupaju protagonisti ovog dokumentarca koji će se međusobno takmičiti za pojedine skladišne jedinice, a da pritom ne znaju što se u njima nalazi! Uzbuđenja i drame prilikom kupovine skladišta neće nedostajati, baš kao ni iznenađenja kada se ona otvore.

U svakoj zasebnoj epizodi Borbe za skladišta, grupa oportunista odlazi u skladišta i nadmeće se za zaboravljenu imovinu u nadi da će naći blago. Kada vlasnik zaboravljenih skladišta isječe katanac, kupci znatiželjno čekaju da vide ša se krije iza vrata. Akciju predvodi jedan od najuspješnijih i najnevjerovatnijih aukcionara u zemlji, pa sa otvaranjem nadmetanja kreće napetost, ali koliko daleko su naši junaci spremni ići? Uživajte u novoj sedmoj sezoni ove serije i saznajte kako se ostvaruje velika zarada na malim stvarima.

Kanal je dostupan u osnovnom Open IPTV paketu na poziciji 400.