Twitter (2)

Written by

Twitter testira opciju “fleet”

m:apps, preporučujemo| Views: 114

Ukoliko kažemo da Twitter testira novu opciju, to ne treba da vas čudo jer programeri ove društvene mreže stalno rade na unapređenju. Tako su najavili da je otpočelo testiranje novog tipa objava, nazvanog Fleets. Ova vrsta postova specifična je jer je praktično nestajuća.

Očigledno je da nakon želje za novim izvršnim direktorom, Twitter želi da pravi iskorak i ponudi nešto novo svojim korisnicima. Trenutno se testira opcija nazvana Fleets i za sada je dostupna samo u Brazilu. Ova vrsta tvitova nestaje nakon 24 časa od trenutka objave, a nešto slično je prvi uveo Snapchat u 2013. godini, a pratili su ih i ostali, Facebook, YouTube, LinkedIn i Instagram.

Fleets se neće pojavljivati na Twitteru, već će korisnici moći da ih vide klikom na avatar korisnika.

Podsjećanja radi, akcionari u Twitteru su prije nekoliko dana objavili da smatraju da CEO Twittera treba da odluči da li će raditi za Twitter ili za Square, i ako to ne odluči, da treba da napusti Twitter. U Twitteru su izveštaji pokazali da su počeli da prihoduju profitabilno tek nakon 2018. godine, pa ostaje da se vidi da li će ova mreža povratiti svoj stari sjaj.