Written by

U Bijeljini održana m:tel i Samsung TV žurka

m:vijesti| Views: 60

SevdahBABY Bijeljina

Kompanije m:tel i Samsung su u petak, 18. decembra, u Bijeljini organizovale nesvakidašnju Samsung TV žurku pod nazivom „Da se bolje čujemo i vidimo“, a tim povodom u Jelen pabu nastupio je Milan Stanković SevdahBABY uz vokalnu pratnju Djixx.

Nesvakidašnja TV žurka bila je spoj odlične zabave, dobre muzike i tehnologije najnovije generacije. Žurka je organizovana pod sloganom „Da se bolje čujemo i vidimo“ aludirajući na vrhunski kvalitet Samsung televizora koji pružaju izuzetan kavalitet slike, ali i zvuka.

Tom prilikom organizovana je i konferencija za medije na kojoj su prisustvovali Milica Stojaković, portparol m:tel-a, Milan Stanković – SevdahBABY i Djixx.

„Open ponuda je kompanije m:tel predstavlja integrisane usluge m:tel-a, zahvaljujući kojoj na jednom mjestu i po veoma povoljnim uslovima, naši korisnici mogu objediniti usluge IPTV-a, mobilne i fiksne telefonije i interneta, a ova žurka je idealna prilika da predstavimo prednosti Opena i vrhunske Samsung televizore koji se nalaze u ponudi kompanije m:tel’’, istakla je Milica Stojaković, portparol m:tel-a.

Ulaznice za dvoje za ovaj događaj su bile simbolične, naime bilo je potrebno da gosti donesu Samsung telefon na uvid ili plaćen Open račun za prethodni mjesec, dok su organizatori prvih pedeset posjetilaca obradovali atraktivnim poklonima.

Univerzalna muzika koja od balkanskog sevdaha pravi američki blues ili brazilsku tristessu predstavila je pravo osvježenje za sve prisutne, budući da SevdahBABY objedinjuje  klupsku muziku i  balkanski zvuk. Posjetioci su uživali u starim i novim hitovima koji su u vrijeme objavljivanja pomjerali muzičke, producentske, ali i društvene granice. Kao i uvijek, SevdahBABY je publici ponudio kvalitetnu kombinaciju žive i elektronske plesne muzike, začinjene balkanskim motivima, te pravo surround iskustvo, spektakularne boje i nevjerovatne detalje, isto što i Samsung televizori rade u domovima, pretvarajući ih u centar zabave.

Kao vodeći operater u Bosni i Hercegovini, kompanija m:tel u okviru Open paketa nudi korisnicima Samsung televizore po izuzetno povoljnim cijenama. U Open Quadro + i Quadro Max + paketu, već od 49 KM, dostupan je Samsung 32J4000 televizor, te je u okviru ove ponude moguća kupovina na rate. Samsung TV iz serije 4000 donosi HD sliku živih boja u vaš dom.