Written by

U m:tel TV paketima očekuju vas najbolji filmovi

m:tel IPTV| Views: 97

Tinejdžerski film “Fleke od trave”, kanal HBO emituje u subotu, 3. marta u 20.00 časova.

„Fleke od trave“ je priča o odrastanju Konrada Stivensa (Taj Šeridan), 15-godišnjeg tinejdžera iz jednog američkog gradića. Kad bezazlena smicalica dovede do smrti starijeg brata njegove prve djevojke, Grejs Tarner (Kejtlin Dever),Konrad i njegova dva najbolja druga bježe sa mjesta zločina pokušavajući da izbjegnu odgovornost. Ali nakon toga, Konrada razdire osjećaj krivice pa odlazi kod Grejsine ožalošćene porodice u pokušaju da se iskupi za sve u čemu je pogriješio. Ali ubrzo uočava da se svaki član porodice nosi sa gubitkom na različite načine – pogotovo Grejs, koja se emotivno i fizički usredsredila samo na vezu sa Konradom. Sad Konrad mora da se nosi sa istinom dok pokušava da uskladi svoju odgovornost sa sve većom željom za mladalačkom ljubavlju.

Film “Burleska” u režiji Stivena Antina je dobitnik Zlatnog globusa. Televizijski kanal HBO 2 emituje ovaj film u nedjelju 4.3. u 17.00 časova.

Ali, (Kristina Agiljera) je djevojka iz malog grada sa lijepim glasom koja bježi od teškog života i neizvjesne budućnosti i slijedi svoje snove na putu za Los Anđeles. Nakon što naiđe na Burleskni bar, veličanstveno, ali i siromašno pozorište koje prikazuje muzičke skečeve, Ali se zapošljava kao konobarica kod Tes (Šer), vlasnice i glavne zvijezde kuba. Sumanuti kostimi i smjele koreografije Burleske očaravaju mladu i naivnu djevojku koja zacrta da jednog dana nastupa tamo. Uskoro, Ali se sprijateljuje sa prominentnom igračicom (Džulijen Hof), ali stiče i neprijatelja, nezadovoljnu i ljubomornu igračicu (Kristen Bel) i zaljubljuje se u Džeka (Kam Džigandet), barmena i muzičara. Uz pomoć oštroumnog scenskog menadžera (Stenli Tuči) i androgenog moderatora (Alan Kaming), Ali napreduje od bara do pozornice. Njen spektakularni glas vraća staru slavu Burlesknom baru, sve dok se ne pojavi harizmatični preduzetnik (Erik Dejn) sa primamljivom ponudom…

tvpreporuke-foto-plemena-palos-verdesa

I kanal CINEMAX nam je pripremio još jedan interesentan film. “Plemena Palos Verdesa“  možete pogledati u terminu od 20.00 časova, 6.3.2018. godine.

Kada se tinejdžerka Medina (Majka Monro) preseli sa porodicom u Palos Verdes u Kaliforniji, mjesto koje izgleda kao raj sa razlednice, cijela porodica je spremna za novo poglavlje u životu. Ali, stari problemi ih ubrzo sustižu, jer se brak Medininih roditelja raspadne, njena majka (Dženifer Garner) upadne u emocionalnu krizu, a njen brat blizanac (Kodi Fern) počne da se drogira. Usred svega toga, Medina mora da pronađe unutrašnju snagu i postane stub stabilnosti u porodici, pronalazeći utočište u svojoj novoj strasti: surfovanju. Sa radnjom smještenom duž osunčanih plaža i kristalno plavog mora kalifornijske obale, film “Plemena Palos Verdesa” govori o tome kako najveći izazovi u životu formiraju naše ličnosti.

tv-preporuke-foto-2-hemija

Kanal  CINEMAX je za narednu sedmicu pripremio još jedan fantastičan film, “Hemija”, koji možete pogledati u petak 9. marta u 23.30 časova.

Radnja nas vodi do tridesetogodišnjeg modnog fotografa, Beneka, koji se suočava  sa ličnom i profesionalnom krizom i razmišlja o samoubistvu. Ali, prije nego što donese odluku, on upozna ekscentričnu djevojku koja razumije i dijeli njegovu opsjednutost smrću. Njih dvoje se upuštaju u bezbrižnu romansu, sve dok Beneka ne probudi surova realnost i činjenica da Lena ima rak koji ne želi da liječi. Njihova situacija se dalje komplikuje kada Lena neočekivano ostane u drugom stanju i, uprkos prognozi ljekara, par odluči da zadrži bebu.

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.