Written by

U susret finalu pete sezone Nešvila- kantri plejlista

m:tel IPTV| Views: 152

nashville-finale-mtel-fb

Ako ste ove godine pratili Pickbox videoteku i naše promocije na IPTV-u, onda vam je sigurno zapala za oko serija Nešvil – jedna od najaktuelnijih serija ove godine. Svi smo uživali u zapletima najgledanije kantri drame, koja već petu sezonu okuplja brilijantnu glumačku postavu koja ne samo da ima talenta za glumu, već i odlične glasovne sposobnosti. Fanovi serije znaju da se sezona, nažalost, približava kraju. Ne propustite zadnju epizodu na Pickbox-u 11.08, a do tada vam predlažemo da se podsjetite magičnih trenutaka u seriji kroz plejlistu od sedam pjesama. Uživajte!

  1. Pjesma: Black Roses

Izvedba: Clare Bowen (Scarlett O’Connor)

Jedan od najljepših glasova u seriji pripada glumici Clare Bowen, a ova je pjesma priča o njenoj majci i njihovom problematičnom odnosu.

  1. Pjesma: Trouble Is

Izvedba: Hayden Panettiere (Juliette Barnes)

Ovo je jedna od hrabrijih i dinamičnijih pjesama koje u seriji izvodi Juliette. Uprkos navodnom strahu od pozornice, Hayden je izvodi kao da je rođena za muziku i pjevanje.

https://www.youtube.com/watch?v=3kwom8OpnMg

  1. Pjesma: Sideshow

Izvedba: Charles Esten (Deacon Claybourne)

Ovo je stvar koju Deacon pjeva o Rayni, a govori o njihovom dinamičnom odnosu i šta žena poput nje znači muškarcu poput njega.

  1. Pjesma: A Life That’s Good

Izvedba: Lennon i Maisy Stella (Maddie i Daphne James)

Lennon i Maisy Stella talentovane su sestre koje nastupaju s roditeljima (bend The Stellas) od malih nogu. Rođene su u Kanadi, a kako su dio stalne postave Nashville-a, za potrebe serije s roditeljima su se preselile u  Tennessee. Lennon danas ima 17, a Maisy 13 godina.

  1. Pjesma: He Ain’t Gonna Change

Izvedba: Connie Britton i Hayden Panettiere (Rayna James i Juliette Barnes)

Duet Rayne i Juliette o muškarcu koji će teško promijeniti svoje navike jedan je od najboljih ne samo u drugoj sezoni, nego u cijeloj seriji.

  1. Pjesma: Ho Hey

Izvedba: Lennon i Maisy Stella (Maddie i Daphne James)

Ovu obradu The Lumineers-a simpatične sestre Stella snimile su još prije četiri godine, a ako sada ne ‘padnete’ na njihovo pjevanje, nećete nikada.

1.Pjesma: Change your mind

Izvedba: Clare Bowen (Scarlett O’Connor) i Sam Palladio (Gunnar Scott)

Možda najbolji duo u cijeloj seriji, složili se fanovi ili ne, čine Clare Bowen i Sam Palladino, veoma talentovani ljudi koji po mjestu rođenja (Clare je rođena u Australiji, a Sam u Velikoj Britaniji) nemaju nikakve veze s kantrijem. Poslušajte ovu stvar i pokušajte ne umrijeti od dragosti.

Aktivaciju Pickbox streaming videoteke možete omogućiti putem našeg glavnog Open IPTV menija: opcija SHOP, ili odlaskom u m:tel prodajno mjesto.

Takođe, posjetite naš sajt open.mtel.ba za najaktuelnije sadržaje i ponude!