Written by

U susret najveselijoj noći: Neka vam u novoj godini stižu samo dobre vijesti

m:vijesti| Views: 189

Sladjana_Zrnic

Najmasovnija proslava Nove godine u Banjaluci će biti organizovana na Trgu Krajine. Kulturni centar Banski dvor, uz podršku kompanija Sony i m:tel, Banjalučanima će prirediti rasplesani novogodišnji doček. U muzičkom dijelu programa nastupiće domaći pop i džez izvođači, a za ponoć je pripremljen tradicionalni vatromet.

Program na centralnom gradskom trgu počeće u 19 i trajati sve do 1.30 časova. Akcenat je stavljen na domaće muzičke snage, pa će stanovnici grada na Vrbasu plesati uz Vanju Mišić i sastav Moondance, pop grupu Nair, ali i ritmični džez bend Combine Quartet, u pratnji Slađane Zrnić. U najveselijem dijelu noći, prisutne će zabaviti i Krajiški trubači.

Atmosferu dobre žurke na otvorenom upotpuniće i simobolični pokloni sa oznakama telefona Sony Xperia Z5, jednog od modela koji su obilježili 2015. godinu u oblasti mobilne telefonije. Radi se o uređaju koji je stekao status jednog od najtraženijih na tržištu, pa je dobio važnu „ulogu“ čak i u posljednjem dijelu čuvenog filmskog serijala o Džejmsu Bondu.

U kompaniji m:tel ističu zadovoljstvo što su podržali proslavu Nove godine na centralnom gradskom trgu u Banjaluci, ali dodaju da je i za ostale korisnike širom zemlje ova kompanija u pretpraznične dane priredila mnoštvo prazničnih poklona u vidu donacija paketića za najmlađe i najranjivije, te brojnih iznenađenja i bonusa za korisnike.

„Neka vam u novoj 2016. godini stižu samo lijepe vijesti, a mi ćemo se i dalje truditi da vam pružimo usluge pomoću kojih će vam vaši najdraži biti najbliži“, ističu u m:tel-u.