Written by

U susret Svjetskom prvenstvu u fudbalu „Odredište Rusija 2018“

m:tel IPTV| Views: 125

Dokumentarna HBO serija „Odredište Rusija 2018“ prikazuje najintimnije i najličnije priče velikih zvijezda koje će učestvovati na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u fudbalu. Serija kroz 10 epizoda u trajanju od 30 minuta obuhvata 12 zemalja, slaveći najuniverzalniji sport na svijetu i timove koji će se ovog ljeta takmičiti za titulu prvaka svijeta, kroz priče o strasti, prijateljstvu, solidarnosti i dostignućima iz ugla velikih fudbalskih zvijezda i njihove najbliže svite.

„Odredište Rusija 2018“ pruža svjež uvid u put koji vodi vrhunske sportiste do svjetske pozornice i predstavlja „najvažniju sporednu stvar na svijetu“ kroz jedinstveni lični pristup. Na HBO kanalu se nove epizode emituju četvrtkom, a finalna će biti prikazana 5. jula u 21.30 časova.

„Odredište Rusija 2018.” će vas odvesti u mnoge zemlje u kojima fudbal predstavlja izvor ultimativne strasti. Ovo su živopisne i emotivne priče sa jedinstvenom vizijom i načinom pripovjedanja karakterističnim za HBO produkciju”, a koja se nalazi u posebnoj  IPTV ponudi kompanije m:tel.