Uhvati komunikaciju!

foto-konkurs-web-slajder-za-m-blog

VIRTUELNA GALERIJA

Glasajte za omiljenu fotografiju!

KONKURS

Kompanije m:tel i Canon pozivaju sve kreativce iz Bosne i Hercegovine da na originalan način slanjem fotografije koju su sami napravili, odgovore na konkurs ‘Uhvati komunikaciju!’, koji će biti otvoren od 01. avgusta do 01. septembra 2015. godine.

Pravo učešća imaju svi punoljetni građani Bosne i Hercegovine, a na konkursu je moguće učestvovati samo sa jednom fotografijom. Svoje digitalne fotografije svih formata možete poslati na e-mail minfo@mtel.ba najkasnije do 31. avgusta 2015. (do ponoći), a za prijavu je, pored fotografije, potrebno poslati ime, prezime, broj telefona i kratki opis ideje za kreiranje fotografije. Prijavljene fotografije biće predstavljene u virtuelnoj galeriji u okviru službenog bloga kompanije m:tel http://81.93.84.110.

Ne postoje ograničenja po pitanju tehnike fotografisanja, a prijaviti se mogu samo neobrađene fotografije – bez upotrebe filtera i obrade u grafičkim programima.

Autor zadržava autorska prava nad fotografijom koju je poslao sa ciljem učešća na konkursu. Učešćem na konkursu, autor je saglasan i prihvata da m:tel ima pravo da, bez plaćanja posebne naknade autoru, koristi dostavljenu fotografiju u promotivne svrhe

Dvije najbolje fotografije koje će biti nagrađene izabraće žiri takmičenja, a nagradu za treće mjesto osvojiće ona fotografija koja bude dobila najviše glasova publike, koja će moći da glasa putem dugmeta ‘like’ na virtuelnoj galeriji.

Fotografija ne smije biti korišćena, niti objavljivana ranije, te mora biti kreirana isključivo za potrebe konkursa.

Nagrade za najbolje tri fotografije su:

  1. Canon fotoaparat EOS 1200D
  2. Canon fotoaparat Powershot SX710
  3. Canon Inkjet foto-štampač MFCANON Pixma MG2450

Osim na blogu kompanije m:tel, 30 najboljih fotografija po izboru komisije, biće predstavljeno na kraju konkursa i u okviru izložbe koja će biti održana tokom septembra u Banjaluci.