selfie sa stapom

Written by

Univerzalni selfie štap monopod

m:ovo m:ono| Views: 412

Kako najbolje savladati i ovaj dodatak?

selfie stap

Malo koga je zaobišla zaraza selfie fotografisanja i gotovo da ne postoji osoba koja barem jedan selfi nije okinula. Najrasprostranjeniji svjetski trend definitivno je najbolji i najefikasniji način da pokažemo gdje smo, s kim smo, šta radimo, kao izgledamo, međutim fotografije znaju i da ispadnu loše sa izrezanim licima i neželjenim sadržajima. Selfie stick monopod osmišljen je da vaš selfi dovede do savršenstva i stane u kraj svim problemima ličnog fotografisanja.

selfie stap1

Štap može da se rastegne do 90 cm, zahvaljujući dužini ruke i štapa u kadar će stati više osoba,a neće se više primjetiti standardni selfi problem da držite fotoaparat ili smartfon. Drške se mogu kupiti u više boja, a spravica funkcioniše tako da se namjeste postavke snimanja i fotografisanja na smartfonu ili fotoaparatu, na štapu je postavljeno i dugme kao okidač koji nakon što pritisnete dobijate savršeni selfi, a ono što je najbolje više nećete morati moliti prolaznike da vas fotografišu.

selfie sa stapom
Kako da usavršite selfi sa ovim dodatkom?

  • Štap ne smije da se vidi na fotografiji.
  • Birajte pažljivo najbolji ugao, okrećite glavu lijevo i desno i osmotrite koji stav vam je najfotogeničniji.
  • Pokažite nešto novo na vašem selfiju- frizuru, odjeću
  • Nađite mjesto gdje je pogodno svjetlo i koristite pozadinsku kameru jer je bolja rezolucija. ( Sada uz pomoć štapa za selfi to je mnogo lakše.)
  • Pozovite cijelu ekipu, jer sa štapom sada grupni selfiji dobijaju novu dimenziju