Alcatel-1S-2020

Written by

Upoznajte Alcatel-ov ovogodišnji 1S model

mobilni svijet, u žiži| Views: 61

Alcatel nas baš svake godine iznenadi novim modelima telefona, a jedan od ovogodišnje četvorke je model 1S (2020). Vrijeme je da ga upoznate.

Upravo je Alcatel-ova serija 1 jedna od najuspješnijih u svojoj kategoriji, a nedavno je označena i kao prekretnica u poslovanju ovog proizvođača pametnih telefona. Iako su telefoni ove serije namijenjeni prvenstveno početnim korisnicima, funkcije koje donosi 1S (2020) daleko su više od toga.

To potvrđuje inteligentna trostruka kamera uz pomoć koje ćete svaki važan životni trenutak zabilježiti na vrhunski način. Bez obzira da li fotografišete hranu, vatroment ili cvijeće, glavna 13 MP kamera će se pobrinuti da svaka scena bude savršena. Želite li fotografisati detalje? Ni to nije problem zahvaljujući 2 MP makro kameri, a za postizanje bokeh efekata će se pobrinuti 5 MP senzor. Uz sve to, Alcatel 1S (2020) posjeduje i 5 MP selfi kameru.

S ovim uređajem nema ograničenja, zahvaljujući Octa-Core procesoru u kombinaciji sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, te snažnoj bateriji od 4.000 mAh. Uživajte u muzici, bindžujte sate i sate video- sadržaja ili se zabavite igricama – Alcatel 1S (2020) će sve izdržati.

Ovaj telefon posjeduje 6,22-inčni HD+ Vast Display, s odnosnom stranica 19:9. Veoma je udoban za držanje u ruci, a vizuelno iskustvo je zaista jedinstveno.

Alcatel telefoni u m:tel ponudi

Kao i uvijek, najbolje modele brenda Alcatel možete pronaći u ponudi kompanije m:tel. Među njima i najnoviji model serije 1 – Alcatel 1S (2020).