Written by

Upoznajte novu Moto G7 porodicu

mobilni svijet, u žiži| Views: 230

Motorolini pametni telefoni, još od prve Moto G serije iz 2013. godine, simbol su za uređaje koji i izgledaju i rade odlično. U 2019. godini, Motorola se vraća sa G7 serijom i lansira više modela nego ikada do sada. Bilo da tražite zvanične specifikacije, prve utiske o telefonima ili bilo što drugo – evo šta sve treba da znate!

Moto G7 serija sastoji se od četiri različita telefona – Moto G7 Play, Moto G7 Power, Moto G7 i Moto G7 Plus. Motorolina serija G7 upotpunjena je odličnim dizajnom, malim “notch-om” i poboljšanim performansama.

G7 Play je najjednostavniji uređaj iz ove serije. Pruža standarde mogućnosti za pametne telefone, srednjeg je cjenovnog ranga i dostupan svima. Kao što ime i sugeriše, G7 Power je telefon kreiran tako da mu nema konkurencije kada je u pitanju trajanje baterije – nevjerovatnih 5000 mAh.

Kada je riječ o G7 Plus, ovaj uređaj ima za cilj ponuditi znatno bolje iskustvo s fotografijom, stereo zvučnicima i nevjerojatno brzim punjenjem od 27 W. Zanimaju li vas specifikacije, treba da znate da će sve uređaje pokretati Android 9 Pie operativni sistem, veličina ekrana kretaće se od 5.7 (G7 Play) do 6.2 inča, uz Snapdragon 632 (G7 Play, G7 Power, G7) i Snapdragon 636 procesor u Moto G7 Plus.

Zavisno od modela, zadnja kamera imaće od 12 MP (modeli Moto G7 Power i Moto G7), 13 MP (model G7 Play), pa sve do 16MP (model Moto G7 Plus). Ni prednja kamera neće zaostajati – 12MP kod modela G7 Plus, a kod ostalih modela 8MP.

Za razliku od ostalih, Moto G7 Plus se navodno neće pojaviti na tržištu SAD-a. Međutim, za sada ne postoje ni precizne informacije kada će telefoni biti dostupni za kupovinu.