Written by

Upoznajte pametnu flašu za vodu – HidrateMe

m:ovo m:ono| Views: 130

flasa

Ako mislite da ne pijete dovoljno vode tokom dana, a niste disciplinovani da se sami sebe korigujete onda vam je prijeko potrebna pametna flaša za vodu, HidrateMe koja se povezuje na vaš pametni telefon, prati vaš unos tečnosti i opominje vas kad treba da popijete vode.

Pijenje vode je najjednostavnija navika kojom poboljšavamo sopstveno zdravlje, ali zbog viška obaveza malo je onih koji tokom dana unose preporučene dnevne količine vode. Jednostavno zaboravljamo da se napijemo ukoliko ne osjetimo žeđ, a to nije dobro po zdravlje. Da biste to promjenili nabavite pametnu flašu za vodu koja će se pobrinuti za to da tokom dana unesete potrebne količine vode i ostanete hidrirani.

Flaša je napravljena od Tritan plastike koja ne sadrži štetnu BPA supstancu, u nju stane 710 ml tečnosti, može se prati u mašini za suđe i ima nepropusni čep. Sa unutrašnje strane flaše nalazi se senzor koji prati koliko ste tačno vode popili u toku dana i šalje informacije na Hidrate aplikaciju u vašem pametnom telefonu. Takođe, flaša svijetli kad je vrijeme da popijete još vode, a radi na potrošne baterije koje se lako mijenjaju i mogu se pronaći u svim prodavnicama.

flaša2

Pored toga što je poprilično korisna, flaša je zaista lijepog i elegantnog dizajna, primjerena za poslovne i nešto opuštenije kombinacije.

Aplikacija Hidrate na koju se flaša povezuje putem bluetootha je veoma jednostavna i zabavna za korištenje i što je najbolj potpuno je besplatna, pogodna za Android i Apple uređaje. Trebalo bi da bude dostupna ove zime. U aplikaciju ćete morati ukucati svoju težinu, visinu, starosnu dob i nivo fizičke aktivnosti pa će vam ona tačno izračunati koliko vode dnevno morate popiti.

Pošto imamo podsjetnike za gotovo sve u životu, zašto ne bismo imali podsjetnik kada da pijemo vodu.