Written by

Uređaji koji vam mogu pomoći da vaša beba bolje spava

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 489

Ne postoji roditelj koji svoju bebu voli bezuslovno i koji neće uraditi sve što je u njegovoj moći da njegova beba bude srećna i zadovoljna. Uprkos tome postoje trenuci kada je roditeljima potreban odmor i pomoć da svoju bebu uspavaju i zajedno s njom odmore. Na svu sreću postoji mnoštvo gadget-a koji vam mogu biti veoma korisni.

Watch Me Over Dream Station

Ovo je inteligentni baby monitor koji će vašoj bebi stvoriti ugodno okruženje za spavanje i buđenje. Ne samo da umiruje bebe laganom muzikom i umirujućim svjetlima, već i prati da li beba spava sve vrijeme jer detektuje pokrete i zvukove.

Dohm Classic

Mašina za bijelu buku koja će sigurno pomoći vašoj bebi da se odmori. Ovaj uređaj pravi pozadinsku buku za bolji noćni san i mnogi kažu da može umiriti bebu koja se meškolji. Posjeduje dvije brzine i tonove možete podešavati kako vašoj bebi odgovara.

Baby Shusher

Ovaj uređaj radi tačno ono što mu samo ime kaže, umiruje bebu tako što šuška. Ispušta ritmične zvukove koji umirujuće djeluju na svaku bebu i pomaže joj da nastavi sa spavanjem.

SoundBub

Preslatki bluetooth zvučnik koji je ujedno i uređaj za bijelu buku pomoći će vašoj bebi da zaspi bilo kad i bilo gdje. Ne samo da je jednostavan za transport, već izgleda kao igračka pa će ga vaša beba sigurno voljeti. Na ovj zvučnik možete snimiti i omiljene pjesmice vaše bebe što je sjajan dodatak.

Lulla Doll

Ova lutkica imitira bliskos ljudske osobe, ima nježan dodir jer je napravljena od pravog pamuka, a pored toga ispušta umirujuće zvuke koje sve bebe vole i u njima uživaju.