mamurluk 3 hbo

Written by

Urnebesna komedija “Mamurluk 3” na kanalu HBO

m:tel IPTV| Views: 185

HBO, srijeda 21.01. u 00.30 časova

mamurluk 3 hbo

Kanal HBO vam donosi zadnji nastavak jedne od najpopularnijih trilogija “Mamurluk” koja govori o urnebesnim avanturama grupe prijatelja. Nakon velikog uspijeha prvog dijela iz 2009. godine glavni junaci Alan, Stu, Doug i Phil ponovo prolaze kroz mamurluk, ovoga puta gori nego ikada.

Alan je skrhan nakon što mu umre otac pa Stu, Doug i Phil odlučuju da pomognu svom prijatelju i da ga odvedu u ustanovu koja se bavi liječenjem mentalnih problema. Kako to obično biva sa “vučjim čoporom” kako ih Alan naziva, sve krene po zlu. Napadnuti su, a dežurna žrtva Doug ponovo je otet.

Momci su već prošli kroz istu torturu u kocarnicama Las Vegasa kada su nakon lude noći “izgubili” Douga, a slično im se desilo godinu kasnije kada su se obračunavala sa narko dilerima na ulicama Bangkoka. U međuvremenu su Doug, Stu i Phil vodili miran život kod kuće, a jedini koji je bio nezadovoljan nedostatkom avantura bio je Alan. Ekipa dugo nije čula ni za Mr. Chow-a koji se nalazi u tajlandskom zatvoru.

Nakon što nepoznati napadači otmu Douga, ekipa mora pokušati da ga spasi, a svi putevi ih vode na mjesto gdje je sve počelo – Las Vegas.