bezbjednost u saobraćaju

Written by

Uručena zahvalnica kompaniji m:tel za doprinos na unapređenju bezbjednosti saobraćaja

m:vijesti, prijateljstva| Views: 87

Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske  i Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, su 29. oktobra 2020. godine u Banjaluci, organizovali Devetu međunarodnu konferenciju ,,Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici”.  A zbog aktuelne epidemiološke situacije, konferencija je održana u prostorijama Agencije za bezbjednost saobraćaja putem video linka, poštujući sve epidemiološke mjere u vezi pandemije.

Kompaniji m:tel je u okviru ove konferencije dodijeljena zahvalnica za pruženu podršku u realizaciji preventivnih aktivnosti u oblasti bezbjednosti saobraćaja, a tom prilikom Novica Krunić, direktor Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, uručio je zahvalnicu Milici Kondić, portparolu kompanije m:tel.

Podsjećamo, kompanija m:tel je uz podršku Ministarstva saobraćaja i veza RS, Agencije za bezbjednost saobraćaja RS i Auto-moto saveza RS, u septembru ove godine pokrenula kampanju za bezbjednost u saobraćaju pod nazivom “Ako me voliš, ostavi telefon dok voziš”, koja je za cilj imala da ukaže na opasnosti kojima su izloženi učesnici u saobraćaju, sa akcentom na one koji koriste mobilni telefon dok su za volanom automobila.