Apple iMessage

Written by

Uskoro ćete na iPhone-u moći da povučete poruku

mobilni svijet, u žiži| Views: 58

Ako ste ikada pogrešnoj osobi poslali poruku, onda znate koliko takva situacija može biti neprijatna. Međutim, za korisnike Apple-ove aplikacije iMessage to bi mogla biti prošlost.

Ova kompanija, prema nezvaničnim informacijama, testira novu mogućnost koja će vlasnicima iPhone-a omogućiti da povuku poruku koju su poslali putem aplikacije iMessage. Za sve one koji ne znaju, iMessage je aplikacija koju korisnici iPhone-a koriste paralelno sa slanjem SMS poruka.

Kako će funkcionisati? Kada se odlučite na povlačenje poruke, postupak bi trebao biti veoma jednostavan. Međutim, kada se poruka povuče, i pošiljalac i primalac će dobiti obavještenje. Za sada nije poznato da li će postojati vremensko ograničenje za povlačenje poruke, kako je to slučaj sa Gmail-om.

Budući da će ova opcija biti integrisana unutar iMessage aplikacije, pretpostavlja se da će funkcionisati isključivo u razmjeni poruka sa korisnicima iPhone-a, iPad-a ili Mac uređaja. Ovo ažuriranje trebalo bi da stigne zajedno sa novom verzijom operativnog sistema – iOS 14.