Written by

Uvijek postoje (barem) dvije strane Afere

m:tel IPTV| Views: 169

Afera

THE AFFAIR © Showtime Networks Inc. All rights reserved.

Sve epizode Afere, intrigantne i dinamične drame premijerno gledajte od 1.3. u sklopu m:tel  Pickbox videoteke!

Šta se dogodi kada se zaljube ljudi koji ne bi smjeli? Šta učiniti kada u braku nešto fali? Najčešće dolazi do preljube, ukomponovane i odglumljene otkad postoji sedma umjetnost. Ali Šoutajm donosi potpuno drugačiji pogled na bračno nevjerstvo i osvaja tri Zlatna globusa!

Riječ je o inovativno osmišljenoj priči o teško ostvarivoj romansi. Priča je ispričana iz muške i ženske perspektive, a koliko muškarci i žene različito gledaju na stvari, vidljivo je iz svakog iskaza koji glavni glumci daju detektivima i priče koju pričaju gledaocima.

U ovoj originalno i zanimljivo ispričanoj psihološkoj drami glavne uloge tumače Britanac Dominik Vest koji nam je dobro poznat iz Žice, njegova sunarodnica Rut Vilson koju smo gledali u Luteru, Džošua Džekson koji je nama s ovih prostora najpoznatiji po ulozi tinejdžera Pejsija u seriji Dosonov svijet i Mora Tirni koja je rame uz rame s Goranom Višnjićem glumila u Hitnoj službi.

Dva lica istine

Bjekstvo od učmalosti će Noi Soloveju (Dominik Vest) pružiti mlada konobarica Alison (Rut Vilson) koju sretne već prvi dan po dolasku na imanje svog bogatog tasta.

Nakon tragedije koja je zadesila nju i njenog muža Kola (Džošua Džekson) Alison će samo željeti da svoj život dovede u red. Već u prvoj epizodi vidimo kako je to izgledalo kada su se Noa i Alison upoznali, ali kada nam o upoznavanju priča Alison, događaji su malo drugačiji. Nije ona prišla njemu, nego on njoj, nije on spasio svoje dijete od gušenja, nego ona, nije ona njega pozvala pod tuš, nego se on sam zainteresovao.

U Noinoj verziji priče, Alison je vatrena zavodnica i svaki njen pokret poziva na akciju, dok je u njenoj verziji ona rezervisana i ispada da se tek slučajno našla u preljubi.

Dok pratimo priču preljubnika i reakcije njihovih supružnika, u pozadini njihove preljube događa se i policijska istraga potencijalnog ubistva. Glavni osumnjičeni su Noa Solovej i Alison Lokhart, a njih i njihove supružnike Helen i Kola svako malo možemo da vidimo kako u sudnici daju izjave i pričaju svoje strane priče koje se gotovo uvijek drastično razlikuju.

Seriju “Afera” možete pratiti putem Pickbox videoteke, koju plaćate 6,25 KM (bez PDV-a) na mjesečnom nivou sa ugovorom na 12 mjeseci, ili  7,50 KM (bez PDV-a)  bez ugovorne obaveze.

U m:tel-u je trenutno aktuelna ponuda Open Trio Extra usluge za nove korsnike ili one koji postojećem paketu priključe novu uslugu, sa pretplatom  od samo 1 KM za prva tri mjeseca korišćenja kao i gratis Pickbox uslugom!

Za dodatne informacije o Open sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Izvor: Pickbox