Mtel IPTV premotavanje sadrzaja

Written by

Uz m:tel IPTV ne propustite nijedan školski čas na RTRS-u

m:tel IPTV, tv filter| Views: 840

Jednostavno pauzirajte ili vratite sadržaj 

Draga djeco i roditelji, vjerovatno ste do sada već upoznati sa tim da Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske i Republički pedagoški zavod, u saradnji sa Radio-televizijom Republike Srpske organizuje nastavu na daljinu putem televizijskog prenosa za učenike od prvog do devetog razreda osnovnih škola u Republici Srpskoj.

S obzirom na to da škola od kuće i rad od kuće ponekad nisu tako jednostavni, zbog svih drugih obaveza koje imate u kući, može vam se desiti da propustite čas ili da niste nešto dobro čuli ili razumjeli. Ali zahvaljujući m:tel IPTV-u, to ne predstavlja problem jer u svakom trenutku možete pauzirati sadržaj ili pogledati propušteno (do 72 sata u nazad).

Ovo može biti korisno i kada dođe vrijeme za izradu domaće zadaće jer takođe možete vratiti sadržaj da još jednom čujete nastavnike ili da provjerite da li ste dobro zapisali zadatak ili neku formulu.

Podsjećamo, školski TV čas emituje na programu RTRS-a u dva termina, s tim da korisnici m:tel IPTV-a mogu u svakom trenutku pauzirati ili vratiti sadržaj ovih časova:

09.10 – 11.00 časova – za učenike nižih razreda osnovnih škola (od 1. do 5. razreda)

12.30 – 14:00 časova – za učenike viših razreda osnovnih škola (od 6. do 9. razreda)

Ukoliko vam bude potrebna pomoć da pokrenete ove funkcionalnosti, možete potražiti TV vodič na m:tel You Tube kanalu ili pozovite m:tel kontakt centar na 0800 50 000.