Written by

Uz m:tel naučite kako da razvijate mobilne aplikacije

iz ponude, m:vijesti| Views: 7509

Pametno ulažite u svoje znanje, prijavite se za m:tel online kurs putem adrese ict@mtel.ba i ovladajte novim vještinama

U saradnji sa Logosoftom, kompanijom sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju edukacije iz oblasti IT-ja i prvim zlatnim certifikovanim partnerom Microsofta za BiH, kompanija m:tel  će u narednom periodu svim zainteresovanim, ponuditi više atraktivnih online kurseva, po atraktivnim cijenama.

Pored m:tel IT online škole, od 29. juna,  putem online platforme uživo u virtuelnoj učionici, počinje i uvodni kurs za razvoj mobilnih aplikacija Xamarin Forms.

„Xamarin forms introduction“ je kurs namijenjen za početnike cross-platform mobilnog developmenta. Obuhvata uvod u Xamarin Forms application framework, osnove Xamarin Forms mobile developmenta, uz dijelove složenijeg razvijanja mobilnih aplikacija, rad na jednostavnoj uvodnoj aplikaciji na kojoj će polaznici steći određeno praktično iskustvo kao i finalno objavljivanje pomenute aplikacije na Google play store.

Savremene mobilne aplikacije i masovno korištenje pametnih telefona omogućava nam da u samo nekoliko klikova učimo, radimo, zabavljamo se ili komuniciramo na globalnom nivou. Tržište mobilnih aplikacija je u stalnom razvoju te je njihovo kreiranje postalo vrlo traženo i profitabilno zanimanje.

Xamarin Forms introduction kurs ne zahtijeva nikakvo predznanje iz područja cross-mobile developmenta, ali naravno polaznici koji imaju iskustva sa C# programskim jezikom će dosta brže prihvatiti nova znanja. Zato ne oklijevajte, već ovo ljeto iskoristite da ulažete u sebe na najbolji mogući način!

Datum početka: 29.06.2020.

Vrijeme održavanja: 18:00-20:00

Trajanje kursa: 2 sedmice (ponedjeljak-srijeda-petak)

Cijena: 400,00 KM + PDV

Prijave na: ict@mtel.ba

Rok za prijavu: 26.06.2020. godine             

 

Napomena: Za kompanije koje prijave više od je​dnog zaposlenog ili za više od jednog polaznika iz jednog domaćinstva odobravamo ukupni popust od 10% (popusti se ne sabiraju).

Broj mjesta na online webinaru je ograničen. Zato rezervišite svoje mjesto odmah slanjem e-maila na ict@mtel.ba.