Uz ovaj uređaj možete komunicirati na 40 jezika

Written by

Uz ovaj uređaj možete komunicirati na 40 jezika

m:mix, m:ovo m:ono| Views: 390

Ljudima koji vole da putuju problem može da predstavlja to što ne znaju jezik koji se koristi u zemlji koju planiraju da posjete. Danas, u eri mobilnih uređaja, postoje aplikacije koje olakšavaju prevod na strani jezik.

Međutim, šta u slučaju kad vam stabilna internet veza nije dostupna? Svakako bi vam mogao pomoći uređaj Muama Enence, koji je više od gadget-a u nizu prenosivih prevodilačkih uređaja.

U pitanju je visokotehnološki japanski izum koji omogućava komunikaciju na 40 jezika, između ostalih, na engleskom, indonezijskom, tagalolu (filipinski), bugarskom, japanskom, holandskom, njemačkom, hebrejskom, thai, ruskom, portugalskom, vijetnamskom.

 

Iako je riječ o najmodernijoj tehnologiji, Muama Enence može svako da koristi, jer je njegova upotreba jednostavna i laka. Jedan klik je sve što vam treba kako bi vas svaki slučajni prolaznik ili prodavač u bilo kojoj dalekoj/egzotičnoj zemlji mogli razumjeti.

Potrebno je samo klikniti na dugme „A“i govoriti, a potom otpustiti isto dugme i Muama Enence Instant Translator će automatski prevesti izgovoreno na izabrani jezik, pa će osoba kojoj se obraćate sve to čuti na svom jeziku.

S druge stane, pritiksom na dugme „B“, sagovornik se obraća vama, a kad prestanete držati dugme, uređaj će njegove riječi prevesti na vama razumljiv jezik. Na taj način uređaj omogućava dvjema osobama da bez problema razgovaraju na različitim jezicima.

Evo kako Muama Enence funkcioniše: