Written by

Uzbudljivi telefoni koji će biti lansirani prije ljeta

moj android| Views: 152

motorola

Početak ove godine bio je prilično uzbudljiv kad je u pitanju tržište mobilnih telefona, do sada smo imali priliku vidjeti lansiranje Samsung S9 modela, nakon toga i Huawei P20 seriju, a po svemu sudeći prije ljeta tržište će biti bogatije za još nekoliko veoma interesantnih modela.

Nokia

HMD Global je još u Barceloni najavio novu liniju telefona koji će biti opremljeni Android operativnim sistemom, na prvom mjestu tu je Nokia 6, Nokia 7 Plus, a nakon toga i Nokia 8 Sirocco, a svi bi trebalo da se pojave do kraja ovog mjeseca. Što se tiče popularnog Nokia banana telefona, on bi u Evropi trebalo da bude dostupan već u maju.

LG G7

Početak godine za ovu kompaniju bio je prilično nemiran jer su se na samom čelu kompanije desile promjene koje su uticale na lansiranje LG G7. Drugog maja ove godine svijetu će konačno biti predstavljen najnoviji model ove kompanije pod nazivom LG g7 ThinQ i to uporedo u Njujorku i Seulu.

HTC U12

Iznenađenje u maju trebalo bi da dođe i sa Tajvana jer se uveliko priča da HTC priprema nasljednika U11 modela.  Još uvijek nije poznato da li će i novi model imati + verziju ili će biti lansiran samo jedan pod brojem 12. Sudeći po glasinama HTC će se vjerovatno usredsrediti na U12+, a ne preostaje nam ništa nego da vidimo kakve će nam sve specifikacije ponuditi.

Motorola G6

Motorola je nedavno svijetu predstavila iz Moto G6 serije u Sao Paolu u Brazilu, kada su predstavljena tri modela, a u skorije vrijeme bi trebalo da bude objavljeno i kada će se ovi modeli naći u prodavnicama širom svijeta.