Mtel_KickScooter

Written by

Uživajte u gradskoj vožnji – Segway KickScooter ES2

iz ponude, m:vijesti| Views: 442

Lagan i prilagodljiv, Segway KickScooter ES2 osmišljen je sa namjerom da do željenih destinacija stignete brzo, udobno i bez stresa kojeg izazivaju saobraćajne gužve i traženje parking mjesta.

Pri odlasku na posao, u gradskoj ruti do fakulteta ili kao razonoda u slobodno vrijeme, ovaj električni trotinet može biti vaš vjerni pratilac u svakodnevnim vožnjama. Idealno je rješenje za gradske rute do 25 kilometara sa maksimalnom brzinom do 25 kilometara na čas.

Spoj elegantnog i praktičnog, KickScooter ES2 je izrađen od aluminijumske legure visoke čvrstoće a jednostavnim preklapanjem možete ga nositi bilo gdje sa sobom ili smjestiti u automobil.

Široke i čvrste gume kao i stabilna platforma sa površinom otpornom na klizanje daju dodatnu sigurnost a sa jednim pritiskom palca imaćete potpunu kontrolu nad zaustavljanjem i kretanjem.

Apsorpcija udara prednjeg točka i gume velikog prečnika pružaju visok nivo udobnosti vozaču, a mehaničke i električne kočnice omogućavaju sigurno kočenje. Da bi se osigurala sigurnost i maksimalna vidljivost, KickScooter ES2 je poboljšan ambijentalnim svjetlima ispod stopala, prednjim i zadnjim kočionim lampama.

Kao nezavisna i ekološka prevozna sredstva, električni trotineti su svoju ekspanziju već doživjeli u brojnim zemljama svijeta a sve omiljeniji postaju i na našim ulicama.

Uživajte u vožnji bez stresa, vaša destinacija je udaljena samo jednim klikom na Segway KickScooter-u.

Uz preporučeni TV+NET+TEL: M+ paket Segway KickScooter možete kupiti na 12 mjesečnih rata od 49 KM.

Za više informacija o ovoj ponudi posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.