Written by

Uživajte u najboljim naslovima uz m:tel IPTV

m:tel IPTV| Views: 216

Ekskluzivno na National Geographic kanalu pogledajte u nedjelju 3. juna u 20.55 časova premijeru „Maradona u povjerenju“.

Emisija „Maradona u povjerenju“ je priča o Dijegu Armandu Maradoni, najvećem fudbaleru svih vremena. On je svjetska ikona koja je poznata ne samo po vještini sa loptom, već i po tome što je arogantan, direktan i nije navikao da se povinuje pravilima. Čovjek božanskog talenta kojem bi više odgovarala vladavina u paklu. Emisija će istražiti neke od najkontroverznijih i najzanimljivijih godina njegove karijere, ispričane riječima onih koji su mu najbliži, kao i prikazima bogate kolekcije snimaka. Emisija je putovanje u najintimnije i najskrivenije slojeve uma najmoćnije i najozloglašenije javne ličnosti našeg doba. U intervjuima, insajderi nam prikazuju neobjavljeni, ljudski i detaljan portret protagoniste.

Nedjelja 3.6. u 19.00 časova, idealno je vrijeme za film koji govori o prednostima i nedostacima braka iz sasvim drugačijeg ugla. ”Gospodin i gospođa Adelman” na kanalu HBO 2.

Zabavna, otmjena i dirljiva priča o udvaranju i bračnom životu u ovoj komičnoj šarmantnoj drami talentovanog reditelja debitanta, Nikolasa Bedosa. Mlada intelektualka Sara ludo se zaljubljuje u mladog perspektivnog pisca Viktora, sina imućne buržoaske porodice, koja je nezadovoljna njegovim izborom karijere i djevojke pa mu uskraćuje pristup novcu. Ispričan iz Sarine perspektive, film oslikava njihov fascinantan odnos tokom decenija, sa svim svojim veselim i mučnim obrtima i preokretima, pružajući ironičan, a često i urnebesan pogled na uspone i padove braka.

Kanal Cinemax pripremio je 7. juna u 20.00 časova film Dobro da bolje ne može biti” u kojem trostruki dobitnik Oskara, Džek Nikolson, glumi Melvina Udala, disfunkcionalnog, nepristojnog pisca koji pati od opsesivno-kompulsivnog poremećaja.

Melvinova svakodnevna rutina je potpuno poremećena kada jedina kelnerica koja može da ga podnese u njegovom omiljenom kafiću, Kerol Koneli (Helen Hant), mora da odsustvuje s posla zbog hronične astme svog sina. Prvenstveno u namjeri da ponovo uspostavi svoju dnevnu rutinu, Melvin joj ponudi pomoć. Ali, Kerolina zahvalnost je uvuče još dublje u haotični život ovog čudaka. Kada njegov bolesni komšija umjetnik, Sajmon (Greg Kinijar) i njegov majušni pas po imenu Verdel takođe uđu u Melvinov život, Melvin, Kerol i Sajmon počinju da otkrivaju iznenađujuće stvari o sebi, ali i jedni o drugima.

 Kanal HBO zakazuje druženje uz film “Nadarena”, sa fenomenalnim scenskim zapletom, koji je na programu 8.6.2018. godine u 18.20 časova.

 Frenk Adler (Kris Evans) je samac koji odgaja svoju energičnu mladu sestričinu Meri (Makena Grejs) u oblasnom gradu na Floridi. Ali, Meri je izuzetno nadareno čudo od djeteta i Frenkovi planovi da ona vodi normalan život osujećeni su kad njegova grozna majka Evelin (Lindsi Dankan), bostonska bogatašica, primijeti sklonost sedmogodišnjakinje ka matematici i počne da planira da razdvoji svoju unuku od Frenka. Dok napetost u porodici raste, ujak i sestričina pronalaze podršku u Roberti (Oktavija Spenser), svojoj zaštitnički nastrojenoj stanodavki i najboljoj prijateljici, i Merinoj učiteljici Boni (Dženi Slejt), mladoj ženi čija se briga za svoju učenicu ubrzo razvija u vezu sa njenim ujakom.

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.

A uz kupljeni Tesla TV na poklon dobijate i LCD fiksni držač.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba