Written by

Uživajte u novim filmovima uz Open IPTV

m:tel IPTV| Views: 192

Perfect Assistant

Open IPTV vam opet priređuje mnoštvo interesantnih sadržaja. Sa svojih 150 digitalnih kanala različitog sadržaja, sigurno će unijeti zabavu u vaše domove.

U subotu, 19.12. 2015. godine u 23.00 časova na kanalu Travel ne propustite da pogledate premijeru dokumentarnog filma “Još američkih gradova gdje se stalno slavi Božić”. U ovom dokumentarcu uskočićete u sanke dok krećete ka američkim gradovima koji slave božić 365 dana u godini. Na ovom fantastičnom putu naći ćete mnogo pahuljica, ali nećete naći snijeg, jer je u pitanju Florida.

TV FOX Life nam u utorak, 22. decembra 2015. godine  22.00 časova donosi premijeru filma “Ružni kojot”.  U ovom interesantnom mjuziklu glavne uloge tumače:  Pajper Perabo, AdamGarsija, DžonGudmen.  Glavni akter filma je mlada Vajolet koj ostvaruje svoj mladalački san i konačno seli u Njujork želeći da postane autorka pjesama, ali ne zna gotovo ništa o velikom gradu. Svi njeni pokušaji da dostavi demo-snimak producentu propadaju, a u njen stan upadaju provalnici i ostave je bez ičega. Slučajno dospjeva do „Ružnog kojota“, noćnog kluba u kome odluke donose lijepe žene koje koriste svoju privlačnost da izlude goste. Vajolet dobija posao i počinje da uči o pravilima grada…

Radio-televizija Republike Srpske donosi nam istog dana (22.12.2015.) u  23.35 časova, film “Savršen asistent”. Radnja filma vrti se oko Rejčel koja je savršena pomoćnica svom šefu Dejvidu i beznadežno zaljubljenja u njega. Dejvid je oženjen sa prelijepom Kerol koja se teško razboljela… Rejčel vjeruje da je to šansa da dokaže Dejvidu da treba da dolazi svake noći kod nje. Dejvid rado prihvata  njenu pomoć oko bolesne žene i nije svjestan Rejčeline opsesije. Kad ona shvati da njegova osjećanja nisu ista prema njoj, nastaje katastrofa.

Al Paćino i Mišel Fajfer igraju glavne uloge u filmu “Frenki i Džoni”, koji je na programu u petak, 25.12.2015. godine u 21.50 časova na TV CINEMAX.   Ova komediografska drama prati mladu seljančicu (Klaudiju Kardinale) koja koristi priliku da pobjegne od siromaštva i prostitucije. Nakon toga, seoski sveštenik joj predlaže da postane “naručena” nevjesta i migrira u Australiju te da se uda za italijanskog imigranta…

Ove i još mnogo drugih interesantnih naslova pogledajte na kanalima Open IPTV-a. Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.