Written by

Uživajte u Open paketima sa besplatnim premium TV paketima do kraja godine!

m:tel IPTV| Views: 83

open premium

Kompanija m:tel ovog proljeća donosi svojim korisnicima, ali i onima koji to tek planiraju postati, izvrsnu ponudu koja se tiče Open usluge!

Ova fantastična ponuda važi za sve one koji se odluče za neki od Open paketa ili produže već postojeći ugovor, a m:tel im zauzvrat poklanja sve dodatne premium TV pakete.

Pored standardne ponude kanala, korisnici će po gore navedenim uslovima moći uživati u pet dodatnih paketa, među kojima su HBO, CINEMAX, PLUS, te SPORT i PINK PLUS.

Ljubiteljima filmova i serija je HBO dobro poznat kao kanal na kojem se “vrte” isključivo kvalitetni sadržaji vrhunske produkcije. Među njima su, naravno, i najbolji dokumentarni filmovi, a posebnu poslasticu predstavlja serijski program originalne HBO produkcije, među kojima je i najgledanija “Igra prijestola”, te mnoge druge hit serije, kao što su “Djevojke” ili “Pravi detektiv”. Za one koji vole da se opuste uz malo smijeha, u HBO paketu je i kanal HBO Comedy, sa dobro poznatim, ali i onim najnovijim, filmovima i serijama iz domena komedije.

Obožavatelje sedme umjetnosti obradovaće i paket CINEMAX, u kojem se nalaze Cinemax i Cinemax 2, koji takođe emituju vrhunski filmski i serijski program, te se na ovim kanalima mogu pogledati najaktuelnije epizode serije “Banši” i “Hirurg”.

Paket PLUS donosi MTV Hits i VH1 Classic slavne muzičke kanale sa starim i novim hitovima koji “drmaju” top listama širom svijeta, Nat Geo Wild koji se fokusira na priče o životinjama i njihovim staništima. U ovom paketu je i slavni Fox Crime za sve koji vole kriminalistički igrani program, te English Club TV koji će obradovati sve one koji žele bolje da se upoznaju sa engleskim jezikom, jer je ovaj program upravo namijenjen tome. U paketu PLUS takođe se nalaze Dorcel i Brazzers TV Europe, kanali sa sadržajima za odrasle.

Za sportske fanove m:tel je sastavio SPORT paket u koji spadaju Arena Sport 2, Arena Sport 3, Arena Sport 4, kao i Arena Sport SRB i Arena Sport HRV. Ovih pet kanala donose najbolje sportske sadržaje, sportske preglede i naravno prenose najvažnijih mečeva iz svih sportova.

Za kraj, tu je i PINK PLUS paket sa indikativnim nazivima, pa ćete na Pink Classic kanalu moći da uživate u filmskim klasicima, Pink Erotic, Pink Erotic 2, Pink Erotic 3 i Pink Erotic 4 donose nešto nešto “začinjeniju” zabavu na vaše ekrane, Pink Fashion je namijenjen svijetu mode, a za ljubitelje muzike tu su Pink Extra, Pink Folk, Pink Live, Pink Music 4, Pink Nostalgia, Pink Plus. Za nešto probirljivije fanove filma tu su Pink Horror i Pink Western.

Sve što trebate učiniti je da objedinite svoje već postojeće m:tel usluge u neki od Open paketa ili obnovite ugovor za svoj Open paket do 31. marta, jer ćete imati priliku da besplatno uživate u premium TV paketima sve do kraja 2015. godine.

Pored ovih pažljivo sastavljenih paketa, m:tel u ponudi ima i vrhunske TV uređaje po povoljnim cijenama, a među njima se svakako izdvajaju oni iz kompanije Phillips. Detalje o toj ponudi možete pronaći na zvaničnom sajtu m:tel-a.