GREYSANATOMY

Written by

Uživajte u satima najboljih serijskih i filmskih ostvarenja

m:tel IPTV, tv filter| Views: 515

Poklon m:tel TV korisnicima

 

m:tel u okviru svojih TV Paketa uvijek ima odličnu ponudu TV sadržaja. Bez obzira na uzrast i afinitete, svako može da pronađe TV program po svom ukusu. Ono što je posebno interesantno svim našim korisnicima, svakako su i videoteke u kojima je pohranjeno na hiljade sati najboljih serija, filmova, dokumentaraca i crtaća kojima se možete vraćati kad god poželite.

Ove jeseni preporučujemo vam Pickbox NOW videoteku, u čijim sadržajima, ukoliko je aktivirate do 31. oktobra, možete uživati bez naknade sve do 30. decembra 2019.godine.

Koje Pickbox premijere preporučujemo ove jeseni?

Uvod u anatomiju

Četrnaest sezona bezvremenske serije Uvod u anatomiju, koja je proglašena najboljom medicinskom dramskom serijom svih vremena stigla je na Pickbox NOW.

Bolnica Grey Sloan Memorial u haosu je nakon oluje, Meredith je suočena s jako teškom odlukom koja će uticati na život njoj voljene osobe, Callie je šokirana Arizoninim nevjerstvom, a Richardov je život u velikoj opasnosti…

BAP_Ep6_Tchéky Karyo as Julien Baptiste © Two Brothers Pictures and all3media international (7)

Batist

Britanska detektivska serija Batist prava je poslastica za sve ljubitelje krimi serija. Žulijen Batist je na odmoru u Amsterdamu, u posjeti svojoj ćerki koja se nedavno porodila. Ali zbog besposlice uskoro postane nervozan, pa se sastane sa komandirkom policije u Amsterdamu koja ga uputi na slučaj nestale prostitutke. Batist se uskoro nađe uronjen u tamu kriminalnog podzemlja u Četvrti crvenih fenjera i otkrije složenu mrežu prevara i laži.

GetShortyS3_30s_Horizontal-no-logo

Uhvati Šortija

Stigla je i nova sezona crno-humorističke kriminalističke serije s glumačkim zvijezdama Rejom Romanom i Krisom O'Daudom u glavnim ulogama. U trećoj sezoni gledamo Majlsa u okrutnijoj verziji, dok pokušava da se probije u Holivudu.

Power-Bez-teksta

Moć

Nova sezona glamurozne krimi drame stiže od producenta 50 Senta i očekuje vas u Pickbox videoteci od 14.10. Pošto ga je bivši partner i najbliži prijatelj izdao, Džejms “Duh” Sent Patrik traži osvetu – a vjeruje kako je upravo uspjeh najbolje oružje za to.

Za više informacija o aktuelnim ponudama kompanije m:tel posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.