Written by

Uživajte uz Cinemax i vrhunske filmove

m:tel IPTV| Views: 61

Wordl War Z

Kanal Cinemax prikazuje vrhunske i nagrađivane filmove iz cijelog svijeta. Ovaj program je prije svega fokusiran na klasike, kultne filmove, međunarodne i evropske senzacije filmskih festivala, a često nas obraduje I sjajnim filmskim premijerama. Iz programa Cinemaxa, koji je Open IPTV korisnicima dostupan u dodatnom paketu na poziciji 702, u decembru izdvajamo:

Džon Hana je trener Irske fudbalske reprezentacije na svjetskom prvenstvu 1986, u istinitoj priči „Kako dostići Sokratesa“ (Shooting for Socrates) koju možete pogledati 12. decembra u 20.30 časova.

Cinemax 18. decembra u 20.00 časova donosi i svjetski klasik, ovjenčan sa tri Oskara – „Had“ (Hud), ali i film “Krvavi sport“ (Bloodsport),  u 21.50 časova, koji je slavnom Žan-Klodu Van Damu donio prvi uspjeh.

U filmu oskarovca Kevina Makdonalda „Crno more“ (Black Sea), koji je na programu 26. decembra u 20.00 časova ne propustie pratiti sjajnog Džad Loua koji kreće u potragu za izgubljenim blagom.

Posljednjeg dana stare godine, 31. decembra u 20.00 časova, počinje Novogodišnja noć horora, u kojoj će se ređati: „Svjetski rat Z“ (Word War Z) u 20.00 časova, „Šta radimo u sijenci“ (What We Do In The Shadows) u 21.55 časova, „Mrtvi snijeg 2“ (Dead Snow 2: Red vs Dead) u 23.20 časova, „Vučji potok“ (Wolf Creek) u 01.00 čas iza ponoći, te „Ruzvelt: Američki razbijač“ (FDR: American Badass) koji je na programu u 02.45 časova.

Za dodatne informacije o Open programskim sadržajima ili o novim ponudama posjetite  stranicu  open.mtel.ba.

Izvor: HBO pressroom